Porodica tvrdi: ''Denis je lažov''

Nakon što je Denis Sadiković u izjavi iznio svoju stranu priče nakon što ga supruga Ajla ranila iz „tetejca“ tokom fizičkog obračuna u sarajevskom naselju Ciglane, oglasila se i njihova porodica.  

Bosna i Hercegovina 28.07.2019 | 20:37
Porodica tvrdi: ''Denis je lažov''
Ko je žrtva

– Denis je lažov i manipulator. Svojom izjavom za Avaz želio je da javnosti predstavi sebe kao žrtvu, a Ajlu kao preljubnicu i nasilnicu, što je daleko od istine. On je čovjek koji ima problem sa mnogim porocima, kao i kontrolisanjem bijesa – navode Sadikovići u svom mailu.

Oni tvrde da je Denis svoju izjavu je počeo notornom laži da nije siledžija i da nikada ne bi udario Ajlu.

– Fizički je zlostavljao Ajlu još od početka njihove vanbračne zajednice, kao i kroz brak. Fizički kao i psihički je maltretirao i kada je pokušavala da ostane u drugom stanju. Za navedeno postoje svjedoci, kao i Ajlina prijava koju je, nažalost, povukla nakon njegovog ubjeđivanja da će se promijeniti.

Druga njegova laž je da Ajla išla sa namjerom da ga ubije. Logično, da je željela da ga ubije – ubila bi ga – kažu Denisovi članovi porodice u svom saopštenju. 

Odvojeni životi

– Treća njegova izjava je da je našao njene račune iz hotela sa ljubavnikom. Priča je totalno nelogična, ali… Ajla je ranije pokrenula razvod, koji on nije želio da potpiše, pa procedura traje duže nego što bi da je pristao da je ostavi na miru. Već određeno vrijeme vode odvojene živote. Denis je već duži period u emotivnoj vezi. On svoju vezu nije krio, odnosno redovno je o njoj obavještavao Ajlu, kako bi joj nanio što veću duševnu bol. Uzimajući sve u obzir, čak i da je Ajla našla partnera, da li je to zaista preljuba – tvrde Sadikovići.

Zašto je tražio novac?

Oni su reagovali i na Denisove tvrdnje da Ajla od njega traži novac.

– Zaboravio je navesti za šta je taj novac. Naravno, nikada joj ništa nije dao, a redovno je izvještavao koliko troši sa svojom djevojkom. Obzirom da je Denis želio da se javno oglasi, ovom prilikom želim da mu saopštimo da će imati priliku da kaže šta ima na sudu, neka se strpi… U slučaju da nastavi sa javnim oglašavanjem i iznošenjem laži, sve o tome ko je on, koji su mu poroci, da li je Ajla jedina fizički zlostavljana žena ili je imao djevojku i prije nje, čime se trenutno bavi sa svojom djevojkom, za šta je Ajla tražila novac, kao i sve slike, biti će poslani u medije – zaključili su Sadikovići u svom obraćanju.

(Avaz)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

IstocnoSarajevo111

28.07.2019 20:43

Sto ga nije ostavila odma cim je poceo zlostavljat, nego se cak i udala

ODGOVORITE
Name

Op

29.07.2019 11:11

Ovi njegovi su ga sad zakovali

Name

Haha

28.07.2019 20:58

Mala ima drugog u oruzanim snagama bosne i hercegovine

ODGOVORITE
Name

Da

29.07.2019 07:18

Pa šta. To je razlog da je tuče.?

Name

King

28.07.2019 21:04

Ma najobicnija siledzija, poznajem ih oboje.. mada je i ova Ajla teska lujka, toliko ju je puta namlatio ko kobilu i pred cijelom mahalom a ona se opet udala za njega... platu joj nije dao njenu, ma nehljebovic ofucani

ODGOVORITE
Name

Zox

28.07.2019 22:45

Nema opravdanja ni za njega ako se silio nad njom a ni za nju , jbgga druze, tako to ide, kad je zena u policiji, u medicini, u vojsci. Realno je ocekivati da ce dozivjeti avanturu , u 80 posto slucajeva. A vracam se njegovom profilu, ako je maltretirao , morala je prike reagovati preko ibstitucija..mada i nase institucije su go qrc

Name

X5

28.07.2019 23:49

Nekontam zasto se nekim olosima uopste daje prostor u medijima. Mislim da ima puno vaznijih stvari od od ovakvih tema.

ODGOVORITE
Name

Alija Sirotanović (za nepismene ne zovem se tako)

29.07.2019 07:50

Žalosno je ko sve dobija medijski prostor.

ODGOVORITE
Name

Bob

29.07.2019 11:41

Ko bi tukao zenu.Muskarci sve podnesu od strane zene izuzev preljube.To je naj tezi udarac.Covjek je ponizen i treba ga razumjeti da hoce da uzvrati. Podrzavam ga osim fizickog obracuna.

ODGOVORITE