''Људско сам биће, нисам робот...!''

''Чудно је што сам то сазнао путем медија!'' Немачки тенисер Александер Зверев говорио је растанку са досадашњим тренером Иваном Лендлом.

Тенис 28.07.2019 | 19:43
''Људско сам биће, нисам робот...!''
Немац и легендарни Чех су се растали после мање од годину дана.

Зверев је јавно критиковао Лендла за недовољно залагање на месту тренера, али каже да овакав начин растанка није очекивао.

"Излгедало је као да нам се путеви разилазе. Желим му све најбоље, ја имам најбољег тренера на свету, веома сам срећан", казао је Зверев и открио како је сазнао да више не сарађује са Лендлом:

"Изненадило ме је што је он то објавио усред турнира и што сам ја сазнао путем медија. То ми је било чудно, али ја га поштујем. Иван је био добар према свим члановима тима, немам разлог за жалбу".

Тренутно пети тенисер света је недавно изашао у јавност критиковавши Лендла да "више прича о голфу и свом псу него што је посвећен њему на тренингу".

Он је, такође, неретко говорио о односу са доскорашњим агентом Патрисиом Апејом, против којег води судски поступак.

"Гледајући прошлост увек можемо да кажемо да смо могли нешто да променимо. Ја сам људско биће, нисам робот. Морам да живим са тим (грешкама). Нисам сигура шта сам могао да урадим боље. Ситуација око менаџмента ће се ускоро променити и надам се да ћу боље играти", саопштио је Зверев.

Прочитајте још Зверева оставио тренер: Питајте Бекера, он зна више од мене

Саша се пласирао у полуфинале Хамбурга победом над Филипом Крајиновићем, али га је ту зауставио грузијски тенисер Николоз Басилашвили после неколико пропуштених меч лопти.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар