''Ljudsko sam biće, nisam robot...!''

''Čudno je što sam to saznao putem medija!'' Nemački teniser Aleksander Zverev govorio je rastanku sa dosadašnjim trenerom Ivanom Lendlom.

Tenis 28.07.2019 | 19:43
''Ljudsko sam biće, nisam robot...!''
Nemac i legendarni Čeh su se rastali posle manje od godinu dana.

Zverev je javno kritikovao Lendla za nedovoljno zalaganje na mestu trenera, ali kaže da ovakav način rastanka nije očekivao.

"Izlgedalo je kao da nam se putevi razilaze. Želim mu sve najbolje, ja imam najboljeg trenera na svetu, veoma sam srećan", kazao je Zverev i otkrio kako je saznao da više ne sarađuje sa Lendlom:

"Iznenadilo me je što je on to objavio usred turnira i što sam ja saznao putem medija. To mi je bilo čudno, ali ja ga poštujem. Ivan je bio dobar prema svim članovima tima, nemam razlog za žalbu".

Trenutno peti teniser sveta je nedavno izašao u javnost kritikovavši Lendla da "više priča o golfu i svom psu nego što je posvećen njemu na treningu".

On je, takođe, neretko govorio o odnosu sa doskorašnjim agentom Patrisiom Apejom, protiv kojeg vodi sudski postupak.

"Gledajući prošlost uvek možemo da kažemo da smo mogli nešto da promenimo. Ja sam ljudsko biće, nisam robot. Moram da živim sa tim (greškama). Nisam sigura šta sam mogao da uradim bolje. Situacija oko menadžmenta će se uskoro promeniti i nadam se da ću bolje igrati", saopštio je Zverev.

Pročitajte još Zvereva ostavio trener: Pitajte Bekera, on zna više od mene

Saša se plasirao u polufinale Hamburga pobedom nad Filipom Krajinovićem, ali ga je tu zaustavio gruzijski teniser Nikoloz Basilašvili posle nekoliko propuštenih meč lopti.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar