Олимпијац ухапшен због сексуалног злостављања!

Јужнокорејска полиција привела је страног пливача због сумње у сексуално злостављање у једном ноћном клубу у Гванжуу, где се одржава Светско првенство у воденим спортовима.

Остали спортови 28.07.2019 | 17:11
Олимпијац ухапшен због сексуалног злостављања!
Полиција је објавила како је 22-годишњи пливач ухапшен због оптужби за сексуално узнемиравање 18-годишње дјевојке у клубу око три сата у недјељу.

Нису желели да открију идентитет пливача нити из које земље долази, док је јужнокорејска новинска агенција тек објавила како се ради о освајачу бронзане медаље на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру, пренела је агенција "Фена".

Пливач је у пратњи адвоката из своје земље демантовао све оптужбе, али полиција је објавила да ће тражити забрану његовог путовања док се цели случај не истражи.

Инцидент се догодио 24 сата након што су две особе погинуле, а 10-ак их је повриеђено међу којима и неколико учесника Светског првенства у воденим спортовима, у несрећи која се догодила у једном тамошњем ноћном клубу.

Обе особе које су погинуле били су држављани Јужне Кореје.

До несреће је дошло када се урушила горња плесна платформа у дискотеци и пала на особе које су се налазиле на доњој платформи.

Шеф локалне ватрогасне бригаде Ким Јанг-Дон изјавио је да је до несреће дошло због превеликог броја људи који се налазио у клубу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар