Olimpijac uhapšen zbog seksualnog zlostavljanja!

Južnokorejska policija privela je stranog plivača zbog sumnje u seksualno zlostavljanje u jednom noćnom klubu u Gvanžuu, gde se održava Svetsko prvenstvo u vodenim sportovima.

Ostali sportovi 28.07.2019 | 17:11
Olimpijac uhapšen zbog seksualnog zlostavljanja!
Policija je objavila kako je 22-godišnji plivač uhapšen zbog optužbi za seksualno uznemiravanje 18-godišnje djevojke u klubu oko tri sata u nedjelju.

Nisu želeli da otkriju identitet plivača niti iz koje zemlje dolazi, dok je južnokorejska novinska agencija tek objavila kako se radi o osvajaču bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, prenela je agencija "Fena".

Plivač je u pratnji advokata iz svoje zemlje demantovao sve optužbe, ali policija je objavila da će tražiti zabranu njegovog putovanja dok se celi slučaj ne istraži.

Incident se dogodio 24 sata nakon što su dve osobe poginule, a 10-ak ih je povrieđeno među kojima i nekoliko učesnika Svetskog prvenstva u vodenim sportovima, u nesreći koja se dogodila u jednom tamošnjem noćnom klubu.

Obe osobe koje su poginule bili su državljani Južne Koreje.

Do nesreće je došlo kada se urušila gornja plesna platforma u diskoteci i pala na osobe koje su se nalazile na donjoj platformi.

Šef lokalne vatrogasne brigade Kim Jang-Don izjavio je da je do nesreće došlo zbog prevelikog broja ljudi koji se nalazio u klubu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar