''Желим вам лијеп дан, лијепе мисли...''

На Градском гробљу у Новом Саду јуче је сахрањена и Љиљана Мандић (62) која је управљала аутомобилом са којим се код Каћа сударило возило у ком су биле сестре Вида (21) и Добрила (27) Милић из Ђурђева.

Србија 26.07.2019 | 22:11
''Желим вам лијеп дан, лијепе мисли...''
Иако још увијек нису познати тачни узроци судара у ком су погинуле три жене – Љиљана Мандић и сестре Вида и Добрила Милић – претпоставља се да је Љиљана, која је ишла из правца Зрењанина ка Новом Саду, прешла у супротну траку и директно се сударила са “алфа ромеом” којим је управљао Небојша Алексић а у ком су биле сестре Милић.

До тога је, према незваничним информацијама, дошло јер је Љиљана наводно испустила мобилни телефон из руке и склонила поглед са коловоза. Ипак, ови детаљи још увијек нису званично саопштени.

Посебно бизарно у овом случају јесте чињеница да је Љиљана непосредно прије судара на друштвеној мрежи Фејсбук објавила свој посљедњи статус у ком је свима пожељела лијеп дан и срећу. 



– На повратку кући. Не могу да прођем ову љепоту. Вјетар који волим, поља зелена… Салаш у даљини. Разлози за радост и диван дан. Одрасла у дивљој љепоти ова поља смирују и рагаљују моју немирну душу која често чезне за земљом у којој сам одрасла. Желим вам лијеп дан, лијепе мисли и срећу… – написала се Љиљана Мандић а онда се закуцала у аутомобил који јој је наилазио у сусрет.

Сестре Вида и Добрила сахрањене су јуче у родном Ђурђеву у присуству чланова породице, бројних рођака и пријатеља, а јучерашњи дан проглашен је даном жалости. Небојша Алексић, иначе Добрилин вјереник који је тешко повријеђен у судару и даље се налази у болници у тешком стању али није животно угрожен.

(Блиц, Новости)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

туга

26.07.2019 21:34

Куцка стара са 62 године и јос у возњи писати поруке ,у паклу горила дабогда . Унисти два млада зивота која су тек поцела зивити. Туга до бола родитељима , фамилији и свима који су их познавали искрено сауцесце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјецити опозиционар

27.07.2019 04:55

За наук свим возачима да не користе телефон док управљају возилом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

помен

27.07.2019 05:06

Нека им драги бог буде праведан о мртвим све најбоље свима це господ судит по правди

ОДГОВОРИТЕ
Name

БасБас

27.07.2019 11:21

Гдје је ту правда одосе двије дјевојке ко два цвијета у цвату .Изгледа и бог заказо. Пусти се ти митова о богу и његовој правди да је праведан данас би ове двије цуре зивиле.