''Želim vam lijep dan, lijepe misli...''

Na Gradskom groblju u Novom Sadu juče je sahranjena i Ljiljana Mandić (62) koja je upravljala automobilom sa kojim se kod Kaća sudarilo vozilo u kom su bile sestre Vida (21) i Dobrila (27) Milić iz Đurđeva.

Srbija 26.07.2019 | 22:11
''Želim vam lijep dan, lijepe misli...''
Iako još uvijek nisu poznati tačni uzroci sudara u kom su poginule tri žene – Ljiljana Mandić i sestre Vida i Dobrila Milić – pretpostavlja se da je Ljiljana, koja je išla iz pravca Zrenjanina ka Novom Sadu, prešla u suprotnu traku i direktno se sudarila sa “alfa romeom” kojim je upravljao Nebojša Aleksić a u kom su bile sestre Milić.

Do toga je, prema nezvaničnim informacijama, došlo jer je Ljiljana navodno ispustila mobilni telefon iz ruke i sklonila pogled sa kolovoza. Ipak, ovi detalji još uvijek nisu zvanično saopšteni.

Posebno bizarno u ovom slučaju jeste činjenica da je Ljiljana neposredno prije sudara na društvenoj mreži Fejsbuk objavila svoj posljednji status u kom je svima poželjela lijep dan i sreću. 



– Na povratku kući. Ne mogu da prođem ovu ljepotu. Vjetar koji volim, polja zelena… Salaš u daljini. Razlozi za radost i divan dan. Odrasla u divljoj ljepoti ova polja smiruju i ragaljuju moju nemirnu dušu koja često čezne za zemljom u kojoj sam odrasla. Želim vam lijep dan, lijepe misli i sreću… – napisala se Ljiljana Mandić a onda se zakucala u automobil koji joj je nailazio u susret.

Sestre Vida i Dobrila sahranjene su juče u rodnom Đurđevu u prisustvu članova porodice, brojnih rođaka i prijatelja, a jučerašnji dan proglašen je danom žalosti. Nebojša Aleksić, inače Dobrilin vjerenik koji je teško povrijeđen u sudaru i dalje se nalazi u bolnici u teškom stanju ali nije životno ugrožen.

(Blic, Novosti)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

tuga

26.07.2019 21:34

Kucka stara sa 62 godine i jos u voznji pisati poruke ,u paklu gorila dabogda . Unisti dva mlada zivota koja su tek pocela ziviti. Tuga do bola roditeljima , familiji i svima koji su ih poznavali iskreno saucesce.

ODGOVORITE
Name

Vjeciti opozicionar

27.07.2019 04:55

Za nauk svim vozačima da ne koriste telefon dok upravljaju vozilom.

ODGOVORITE
Name

pomen

27.07.2019 05:06

Neka im dragi bog bude pravedan o mrtvim sve najbolje svima ce gospod sudit po pravdi

ODGOVORITE
Name

BasBas

27.07.2019 11:21

Gdje je tu pravda odose dvije djevojke ko dva cvijeta u cvatu .Izgleda i bog zakazo. Pusti se ti mitova o bogu i njegovoj pravdi da je pravedan danas bi ove dvije cure zivile.