Озила напали ножевима, Колашинац га спасао голим рукама!

Колашинац херој: Голорук на нападаче с ножевима! Фудбалер Арсенала храбро је заштитио саиграча Месута Озила када су их на улици у Лондону напали наоружани бајкери.

Фудбал 26.07.2019 | 19:24
Озила напали ножевима, Колашинац га спасао голим рукама!
Прави хорор, али са срећним завршетком преживели су Месут Озил и Сеад Колашинац на улицама Лондона.

Фудбалера Арсенала напали су бајкери са ножевима, желећи да их опљачкају.

Фудбалер из Босне и Херцеговине испао је прави херој, када је кренуо голорук у обрачун са наоружаним разбојницима. Он је без размишљања кренуо на њих, док се Озил "скаменио" од страха, а онда напустио место обрачуна.

Озил је успео да џипом побегне, јер су се према писању британских медија у возилу налазиле и супруге фудбалера, а онда је улетео у оближњи ресторан, док је Колашинац ушао у обрачун са наоружаним пљачкашима.

"Било је све тако чудно. Он је био избезумљен када је улетео у ресторан, а његов ауто остао је насред улице са отвореним вратима. Он је бежао да спаси живот, а иза њега били су момци обучени у црно са кацигама. Ниједном се није видело лице. Бог зна шта би се десило да су га ухватили. Мени је изгледало као да ће га исећи на комаде, а очигледно је и он тако мислио. Када су запослени у ресторану нагрнули да виде шта се дешава, разбојници су побегли. Све је изгледало нестварно, јер не очекујете да се нешто тако може догодити у Лондону, усред дана", пренео је "Дејли мејл" изјаву Азуке Алинте полицији, која се нашла у ресторану током инцидента.

Полиција је узела изјаве и од осталих запослених у ресторану и покренула истрагу.

Према писању британских медија, разбојници су желели да опљачкају играче, а на мети је био и скупоцени Озилов џип.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар