Ozila napali noževima, Kolašinac ga spasao golim rukama!

Kolašinac heroj: Goloruk na napadače s noževima! Fudbaler Arsenala hrabro je zaštitio saigrača Mesuta Ozila kada su ih na ulici u Londonu napali naoružani bajkeri.

Fudbal 26.07.2019 | 19:24
Ozila napali noževima, Kolašinac ga spasao golim rukama!
Pravi horor, ali sa srećnim završetkom preživeli su Mesut Ozil i Sead Kolašinac na ulicama Londona.

Fudbalera Arsenala napali su bajkeri sa noževima, želeći da ih opljačkaju.

Fudbaler iz Bosne i Hercegovine ispao je pravi heroj, kada je krenuo goloruk u obračun sa naoružanim razbojnicima. On je bez razmišljanja krenuo na njih, dok se Ozil "skamenio" od straha, a onda napustio mesto obračuna.

Ozil je uspeo da džipom pobegne, jer su se prema pisanju britanskih medija u vozilu nalazile i supruge fudbalera, a onda je uleteo u obližnji restoran, dok je Kolašinac ušao u obračun sa naoružanim pljačkašima.

"Bilo je sve tako čudno. On je bio izbezumljen kada je uleteo u restoran, a njegov auto ostao je nasred ulice sa otvorenim vratima. On je bežao da spasi život, a iza njega bili su momci obučeni u crno sa kacigama. Nijednom se nije videlo lice. Bog zna šta bi se desilo da su ga uhvatili. Meni je izgledalo kao da će ga iseći na komade, a očigledno je i on tako mislio. Kada su zaposleni u restoranu nagrnuli da vide šta se dešava, razbojnici su pobegli. Sve je izgledalo nestvarno, jer ne očekujete da se nešto tako može dogoditi u Londonu, usred dana", preneo je "Dejli mejl" izjavu Azuke Alinte policiji, koja se našla u restoranu tokom incidenta.

Policija je uzela izjave i od ostalih zaposlenih u restoranu i pokrenula istragu.

Prema pisanju britanskih medija, razbojnici su želeli da opljačkaju igrače, a na meti je bio i skupoceni Ozilov džip.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar