Роналда неће кривично гонити због оптужби за силовање!

Кристијано Роналдо неће бити званично оптужен за силовање, потврдило је тужилаштво Лас Вегаса.  Наводни докази нису били довољно убедљиви.

Фудбал 23.07.2019 | 13:42
Роналда неће кривично гонити због оптужби за силовање!
Против Роналда се водио поступак везан за наводно силовање из 2009. године.

Извесна Катрин Мајорга је оптужила прослављеног португалског фудбалера да ју је силовао у хотелској соби у Лас Вегасу, након што је њега и његове пријатеље упознала у једном ноћном клубу.

Она је првобитно прихватила накнаду у висини од 375.000 долара да се не оглашава поводом наводног инцидента, али је у међувремена променила став, јавила се медијима и кренула да Кристијана гони правним путем.

"Након поновног прегледања информација које су нам доступне одлучили смо да се не може утврдити да је Роналдо сексуално напаствовао без трунке сумње. Самим тим, све оптужбе се одбацују", наводи се.

Може Кристијано Роналдо мирно да спава. И да се посвети припремама за нову сезону. Нова оптужба за наводно силовање које се догодило пре 10 година у Лас Вегасу је одбачена. Против Роналда се неће водити нови поступак и он је слободан човек.

То је званично саопштење тужиоца из Кларк каунти дистрикта, које је објављено данас на интернету као документ.

„Судећи по информацијама које су презентоване овог пута, оптужбе за сексуални напад против Кристијана Роналда не могу да изазову оправдану сумњу. Због тога, оптужнице неће бити“, стоји као закључак америчког тужиоца.

Португалски ас Роналдо је оптужен од стране Кетрин Мајорге да је у јуну 2009. године силовао у хотелској соби у Лас Вегасу. Он је, наводно, њој после тога платио да не покреће тужбу против њега, али је цео случај обелодањен тако што су се документа о њему нашла у „фудбал ликс“ материјалу.

Мајорга је прошле године решила да обнови тужбу против Роналда, дуго се чекала одлука тужиоца да ли ће покренути процес против звезде светског фудбала и та завршна реч је данас стигла.

Дакле, Роналдо неће бити оптужен, може да настави мирно да игра фудбал.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар