Ronalda neće krivično goniti zbog optužbi za silovanje!

Kristijano Ronaldo neće biti zvanično optužen za silovanje, potvrdilo je tužilaštvo Las Vegasa.  Navodni dokazi nisu bili dovoljno ubedljivi.

Fudbal 23.07.2019 | 13:42
Ronalda neće krivično goniti zbog optužbi za silovanje!
Protiv Ronalda se vodio postupak vezan za navodno silovanje iz 2009. godine.

Izvesna Katrin Majorga je optužila proslavljenog portugalskog fudbalera da ju je silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu, nakon što je njega i njegove prijatelje upoznala u jednom noćnom klubu.

Ona je prvobitno prihvatila naknadu u visini od 375.000 dolara da se ne oglašava povodom navodnog incidenta, ali je u međuvremena promenila stav, javila se medijima i krenula da Kristijana goni pravnim putem.

"Nakon ponovnog pregledanja informacija koje su nam dostupne odlučili smo da se ne može utvrditi da je Ronaldo seksualno napastvovao bez trunke sumnje. Samim tim, sve optužbe se odbacuju", navodi se.

Može Kristijano Ronaldo mirno da spava. I da se posveti pripremama za novu sezonu. Nova optužba za navodno silovanje koje se dogodilo pre 10 godina u Las Vegasu je odbačena. Protiv Ronalda se neće voditi novi postupak i on je slobodan čovek.

To je zvanično saopštenje tužioca iz Klark kaunti distrikta, koje je objavljeno danas na internetu kao dokument.

„Sudeći po informacijama koje su prezentovane ovog puta, optužbe za seksualni napad protiv Kristijana Ronalda ne mogu da izazovu opravdanu sumnju. Zbog toga, optužnice neće biti“, stoji kao zaključak američkog tužioca.

Portugalski as Ronaldo je optužen od strane Ketrin Majorge da je u junu 2009. godine silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu. On je, navodno, njoj posle toga platio da ne pokreće tužbu protiv njega, ali je ceo slučaj obelodanjen tako što su se dokumenta o njemu našla u „fudbal liks“ materijalu.

Majorga je prošle godine rešila da obnovi tužbu protiv Ronalda, dugo se čekala odluka tužioca da li će pokrenuti proces protiv zvezde svetskog fudbala i ta završna reč je danas stigla.

Dakle, Ronaldo neće biti optužen, može da nastavi mirno da igra fudbal.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar