Јунајтед спрема 60.000.000 за Фернандеса!

Спортинг одговара: Мало вам је то! У Лисабону не желе ни да причају о овој понуди. . .

Фудбал 23.07.2019 | 11:48
Јунајтед спрема 60.000.000 за Фернандеса!
Много је тога великог планирано на Олд Трафорду овог лета, али се мало шта заправо догодило.

Од кеширања 55.000.000 евра за Арона Ван Бисаку, трубе су утихнуле у Манчестеру, а једина озбиљнија ствар која се ових дана могла чути из редова Јунајтеда јесте договор две стране око новог, рекордног уговора за Давида Де Хеу. Иако навијачи не крију да су задовољни овим потезом управе, нису добили толико најављивану реконструкцију тима у свим линијама и појачања због којих ће дрхтати конкуренција. Истина, нису ни Пол Погба, Алексис Санчез и Ромелу Лукаку, између осталих, отишли с Театра снова, али како се 8. август и крај прелазног рока ближи крају, чини се да се од Јунајтеда ипак очекивало више.

Оле Гунар Солскјер је ових дана покренуо иницијативу да се крене у лов на Спортинговог капитена Бруна Фернандеса, због чега је Јунајтед наводно спремио прву званичну понуду на 60.000.000 евра која ће бити достављена до краја викенда. Из Лисабона је убрзо стигла порука челницима Јунајтеда да, ако планирају да се појаве с том сумом новца, неће добити оно по шта су дошли.

“Знам да неколико клубова жели Бруна, а интензивно се последњих дана прича о томе да је његова вредност између 55.000.000 и 62.000.000 евра“, прича спортски директор Лавова и бивши голгетер Уго Вијана и додаје:

“Искрено, нисам сигуран да ће ико добити Бруна за те паре. Ако Бруно оде, довешћемо квалитетна појачања“.

Упитан да ли је на Жозе Алваладе стигла нека конкретна понуда за Фернандеса Вијана је категорички рекао да није.

“На тржишту смо, морамо да послујемо паметно и боље него прошле године. Нажалост, ми смо клуб чији су играчи предмет интересовања до последњег дана, па никако не можемо да будемо мирни“.

Подсетимо, Спортинг за Фернандеса тражи бар 80.000.000 евра, што је за Јунајтед неприхватљиво у овом тренутку. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар