Junajted sprema 60.000.000 za Fernandesa!

Sporting odgovara: Malo vam je to! U Lisabonu ne žele ni da pričaju o ovoj ponudi. . .

Fudbal 23.07.2019 | 11:48
Junajted sprema 60.000.000 za Fernandesa!
Mnogo je toga velikog planirano na Old Trafordu ovog leta, ali se malo šta zapravo dogodilo.

Od keširanja 55.000.000 evra za Arona Van Bisaku, trube su utihnule u Mančesteru, a jedina ozbiljnija stvar koja se ovih dana mogla čuti iz redova Junajteda jeste dogovor dve strane oko novog, rekordnog ugovora za Davida De Heu. Iako navijači ne kriju da su zadovoljni ovim potezom uprave, nisu dobili toliko najavljivanu rekonstrukciju tima u svim linijama i pojačanja zbog kojih će drhtati konkurencija. Istina, nisu ni Pol Pogba, Aleksis Sančez i Romelu Lukaku, između ostalih, otišli s Teatra snova, ali kako se 8. avgust i kraj prelaznog roka bliži kraju, čini se da se od Junajteda ipak očekivalo više.

Ole Gunar Solskjer je ovih dana pokrenuo inicijativu da se krene u lov na Sportingovog kapitena Bruna Fernandesa, zbog čega je Junajted navodno spremio prvu zvaničnu ponudu na 60.000.000 evra koja će biti dostavljena do kraja vikenda. Iz Lisabona je ubrzo stigla poruka čelnicima Junajteda da, ako planiraju da se pojave s tom sumom novca, neće dobiti ono po šta su došli.

“Znam da nekoliko klubova želi Bruna, a intenzivno se poslednjih dana priča o tome da je njegova vrednost između 55.000.000 i 62.000.000 evra“, priča sportski direktor Lavova i bivši golgeter Ugo Vijana i dodaje:

“Iskreno, nisam siguran da će iko dobiti Bruna za te pare. Ako Bruno ode, dovešćemo kvalitetna pojačanja“.

Upitan da li je na Žoze Alvalade stigla neka konkretna ponuda za Fernandesa Vijana je kategorički rekao da nije.

“Na tržištu smo, moramo da poslujemo pametno i bolje nego prošle godine. Nažalost, mi smo klub čiji su igrači predmet interesovanja do poslednjeg dana, pa nikako ne možemo da budemo mirni“.

Podsetimo, Sporting za Fernandesa traži bar 80.000.000 evra, što je za Junajted neprihvatljivo u ovom trenutku. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar