НБА прстен је мало, хоћу да будем првак са Шпанијом!

Шпански центар и члан Торонто Репторса Марк Гасол рекао је како има жељу да са репрезентацијом Шпаније освоји Мундобаскет у Кини.

Кошарка 21.07.2019 | 21:37
НБА прстен је мало, хоћу да будем првак са Шпанијом!
Торонто Репторси су постали НБА шампиони у сезону 2018/19 након победе против Голден Стејт Вориорса у финалу после 6 одиграних утакмица, а недуго потом је Марк Гасол продужио сарадњу са канадском екипом.

Ипак, како тренутно стоје ствари, Гасол се неће задовољити освојеним шампионским прстеном већ циља на злато у Кини, које би му срце испунило срећом.

"Недавно сам освојио НБА шампионски прстен, али и даље желим да освајам трофеје. Откад играм за сениорску репрезентацију освојио сам много медаља, али бих желео да помогнем момцима у освајању још једне. Све што радимо у репрезентацији радимо за историју шпанске кошарке", рекао је Гасол.

Гасол је још увек гладан, каже да осећа исту мотивацију као на почетку каријере.

"Увек сам силно мотивисан када играм за национални тим. Ту се испољава моја огромна љубав према овој игри. Увек желим да имам што је могуће испуњенију каријеру да осећам исту мотивацију и страст. Једва чекам да се заједно са саиграчима надмећем у Кини за наслов првака", додаје Марк Гасол.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар