NBA prsten je malo, hoću da budem prvak sa Španijom!

Španski centar i član Toronto Reptorsa Mark Gasol rekao je kako ima želju da sa reprezentacijom Španije osvoji Mundobasket u Kini.

Košarka 21.07.2019 | 21:37
NBA prsten je malo, hoću da budem prvak sa Španijom!
Toronto Reptorsi su postali NBA šampioni u sezonu 2018/19 nakon pobede protiv Golden Stejt Voriorsa u finalu posle 6 odigranih utakmica, a nedugo potom je Mark Gasol produžio saradnju sa kanadskom ekipom.

Ipak, kako trenutno stoje stvari, Gasol se neće zadovoljiti osvojenim šampionskim prstenom već cilja na zlato u Kini, koje bi mu srce ispunilo srećom.

"Nedavno sam osvojio NBA šampionski prsten, ali i dalje želim da osvajam trofeje. Otkad igram za seniorsku reprezentaciju osvojio sam mnogo medalja, ali bih želeo da pomognem momcima u osvajanju još jedne. Sve što radimo u reprezentaciji radimo za istoriju španske košarke", rekao je Gasol.

Gasol je još uvek gladan, kaže da oseća istu motivaciju kao na početku karijere.

"Uvek sam silno motivisan kada igram za nacionalni tim. Tu se ispoljava moja ogromna ljubav prema ovoj igri. Uvek želim da imam što je moguće ispunjeniju karijeru da osećam istu motivaciju i strast. Jedva čekam da se zajedno sa saigračima nadmećem u Kini za naslov prvaka", dodaje Mark Gasol.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar