РУС: Зна се да је 2:0 најопаснији резултат!

Поготово против Краснодара! Велики обрт Бикова у другом полувремену.

Фудбал 20.07.2019 | 17:04
РУС: Зна се да је 2:0 најопаснији резултат!
Спектакуларан преокрет Кранодара, остала је Уфа у неверици и сузама. Водио је домаћин на полувремену са 2:0, а испало је да је тиме вођством само изнервирао Бикове, само им је махнуо црвеном марамом испред носа. На концу, Краснодар је окренуо на 3:2 и однео бодове кући.

Прва два кола, два гостовања за зелене. У првом Краснодар је изгубио од Ахмата (1:0), а после 45 минута игре у Уфи претило му је да поново са нулом оде кући. Без бодова после 180 минута фудбала, било би баш непријатно...

Уфа је повела голом Карпа у 28. минуту, да би у 40. на 2:0 повисио Табидзе. Стастика, та чудесна варка, говорила је да је Краснодар после првог полувремена имао посед лопте 77 одсто! И губио је 2:0...

Шта се дешавало у свлачионици Бикова на полувремену, то само они знају, али на други део меча су изашли врло разјарени. Намли је одмах, у 49. минуту, смањио на 2:1 и вратио госте у игру, а изједначење се догодило 73. минуту. Стрелац је био Тони Вилена, најскупље појачање Краснодара овог лета.

Џемалу Табидзеу се баш није дало. Уместо јунака меча, пошто је постигао други гол за Уфу, испао је трагичар, јер је три минута пре краја постигао аутогол и поклонио зеленима сва три бода.

РУСИЈА 1 - 2. КОЛО

Субота

Уфа - Краснодар  2:3 (2:0)
/Карп 28, Табидзе 40 - Намли 49, Вилена 73, Табидзе аг 87/



Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар