RUS: Zna se da je 2:0 najopasniji rezultat!

Pogotovo protiv Krasnodara! Veliki obrt Bikova u drugom poluvremenu.

Fudbal 20.07.2019 | 17:04
RUS: Zna se da je 2:0 najopasniji rezultat!
Spektakularan preokret Kranodara, ostala je Ufa u neverici i suzama. Vodio je domaćin na poluvremenu sa 2:0, a ispalo je da je time vođstvom samo iznervirao Bikove, samo im je mahnuo crvenom maramom ispred nosa. Na koncu, Krasnodar je okrenuo na 3:2 i odneo bodove kući.

Prva dva kola, dva gostovanja za zelene. U prvom Krasnodar je izgubio od Ahmata (1:0), a posle 45 minuta igre u Ufi pretilo mu je da ponovo sa nulom ode kući. Bez bodova posle 180 minuta fudbala, bilo bi baš neprijatno...

Ufa je povela golom Karpa u 28. minutu, da bi u 40. na 2:0 povisio Tabidze. Stastika, ta čudesna varka, govorila je da je Krasnodar posle prvog poluvremena imao posed lopte 77 odsto! I gubio je 2:0...

Šta se dešavalo u svlačionici Bikova na poluvremenu, to samo oni znaju, ali na drugi deo meča su izašli vrlo razjareni. Namli je odmah, u 49. minutu, smanjio na 2:1 i vratio goste u igru, a izjednačenje se dogodilo 73. minutu. Strelac je bio Toni Vilena, najskuplje pojačanje Krasnodara ovog leta.

Džemalu Tabidzeu se baš nije dalo. Umesto junaka meča, pošto je postigao drugi gol za Ufu, ispao je tragičar, jer je tri minuta pre kraja postigao autogol i poklonio zelenima sva tri boda.

RUSIJA 1 - 2. KOLO

Subota

Ufa - Krasnodar  2:3 (2:0)
/Karp 28, Tabidze 40 - Namli 49, Vilena 73, Tabidze ag 87/



Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar