Осипају се редови ''српског Хофенхајма''!

Екипа из Горњег Црњелова овог љета остала је без девет фудбалера.

Фудбал 20.07.2019 | 13:04
Осипају се редови ''српског Хофенхајма''!
Фудбалери Слоге из Горњег Црњелова у предстојећој сезони наступиће у знатно измијењеном саставу, с обзиром да је екипу овог љета већ напустило девет играча.

Посљедњи од њих је Немања Матовић, који је договорио сарадњу са Рудар Приједором, екипом која има шампионске амбиције.

Прије дефанзивног везисте, Слога је остала без Драгише Комарчевића, по оцјенама МОНДА прошле године најбољег играча Прве лиге РС, који је прешао у Лозницу, затим голмана Борише Бодироге, који је договорио сарадњу са Подрињем, Јоце Стокића (Алфа Модрича), Душана Ристића (Слобода, Тузла), те Николе Мазића, Петра Планића, Дејана Поповића и Марка Лабовића, који су још у потрази за новим срединама.

Такође, и шеф стручног штаба Сенад Хаџић је "дигао сидро" и приступио федералном прволигашу Звијезди из Градачца, па ће семберски тим морати у потрагу за новим тренером.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

јоца амстердам

20.07.2019 20:43

Ја се лицно надам да овај клуб од самог поцетка није тако конструисан да би се могло њиме манипулисати и узимати новац. Оволико Одлив у једном тренутку из једног клуба ја мислим да у историји фудбала није забиљезен. Несто је се крупно десило. Или ихраци нису висе могли да гледају зла оцима, а да о томе ћуте или су пак били премало плацени. Несто ту дебело смрди.....

ОДГОВОРИТЕ