Osipaju se redovi ''srpskog Hofenhajma''!

Ekipa iz Gornjeg Crnjelova ovog ljeta ostala je bez devet fudbalera.

Fudbal 20.07.2019 | 13:04
Osipaju se redovi ''srpskog Hofenhajma''!
Fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova u predstojećoj sezoni nastupiće u znatno izmijenjenom sastavu, s obzirom da je ekipu ovog ljeta već napustilo devet igrača.

Posljednji od njih je Nemanja Matović, koji je dogovorio saradnju sa Rudar Prijedorom, ekipom koja ima šampionske ambicije.

Prije defanzivnog veziste, Sloga je ostala bez Dragiše Komarčevića, po ocjenama MONDA prošle godine najboljeg igrača Prve lige RS, koji je prešao u Loznicu, zatim golmana Boriše Bodiroge, koji je dogovorio saradnju sa Podrinjem, Joce Stokića (Alfa Modriča), Dušana Ristića (Sloboda, Tuzla), te Nikole Mazića, Petra Planića, Dejana Popovića i Marka Labovića, koji su još u potrazi za novim sredinama.

Takođe, i šef stručnog štaba Senad Hadžić je "digao sidro" i pristupio federalnom prvoligašu Zvijezdi iz Gradačca, pa će semberski tim morati u potragu za novim trenerom.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

joca amsterdam

20.07.2019 20:43

Ja se licno nadam da ovaj klub od samog pocetka nije tako konstruisan da bi se moglo njime manipulisati i uzimati novac. Ovoliko Odliv u jednom trenutku iz jednog kluba ja mislim da u istoriji fudbala nije zabiljezen. Nesto je se krupno desilo. Ili ihraci nisu vise mogli da gledaju zla ocima, a da o tome ćute ili su pak bili premalo placeni. Nesto tu debelo smrdi.....

ODGOVORITE