Нове вијести око Кузмића...

И даље је у коми, нема компликација.  Поново се огласила Црвена звезда. . .

Кошарка 15.07.2019 | 19:05
Нове вијести око Кузмића...
Као што су и најавили, из Црвене звезде су у понедељак издали ново саопштење за јавност о здравственом стању Огњена Кузмића.

Центар црвено-белих и репрезентације Србије који је у недељу тешко повређен у саобраћајној несрећи и даље се налази у шок соби Ургентног центра у Београду, али су након почетна 24 сата, први знаци охрабрујући, наводи се у саопштењу Црвене звезде.

“О кошаркашу Црвене звезде који је и даље у индукованој коми, од пријема у недељу брине изузетан лекарски тим у Ургентном центру, и КК Црвена звезда им и овом приликом захваљује на свему што чине за Огњена од тренутка када је примљен у недељу у болницу у тешком стању. У понедељак у раним јутарњим часовима Огњен Кузмић је поново детаљно прегледан од стране лекарског тима, урађен му је скенер главе и рендген плућа, који су показали да након 24 часа нема додатних компликација у повредама главе, као и да му се постепено враћа плућна функција”, стоји у саопштењу Црвене звезде.

Са Малог Калемегдана су поново апеловали на јавност да поштују приватност породице Кузмић.

“КК Црвена звезда мтс схватајући велики интерес јавности и бригу свих добрих људи, наставиће да извештава о здравственом стању нашег Огњена Кузмића у складу са информацијама које добијамо од доктора Ургентног центра. Зато још једном молимо све, да поштујући приватност породице Кузмић и тежину ситуације у којој се налази Огњен, информишу јавност о његовом здравственом стању скључиво користећи клупска саопштења”, закључује се о Звездином саопштењу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар