Nove vijesti oko Kuzmića...

I dalje je u komi, nema komplikacija.  Ponovo se oglasila Crvena zvezda. . .

Košarka 15.07.2019 | 19:05
Nove vijesti oko Kuzmića...
Kao što su i najavili, iz Crvene zvezde su u ponedeljak izdali novo saopštenje za javnost o zdravstvenom stanju Ognjena Kuzmića.

Centar crveno-belih i reprezentacije Srbije koji je u nedelju teško povređen u saobraćajnoj nesreći i dalje se nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata, prvi znaci ohrabrujući, navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

“O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedelju brine izuzetan lekarski tim u Urgentnom centru, i KK Crvena zvezda im i ovom prilikom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedelju u bolnicu u teškom stanju. U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane lekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija”, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Sa Malog Kalemegdana su ponovo apelovali na javnost da poštuju privatnost porodice Kuzmić.

“KK Crvena zvezda mts shvatajući veliki interes javnosti i brigu svih dobrih ljudi, nastaviće da izveštava o zdravstvenom stanju našeg Ognjena Kuzmića u skladu sa informacijama koje dobijamo od doktora Urgentnog centra. Zato još jednom molimo sve, da poštujući privatnost porodice Kuzmić i težinu situacije u kojoj se nalazi Ognjen, informišu javnost o njegovom zdravstvenom stanju sključivo koristeći klupska saopštenja”, zaključuje se o Zvezdinom saopštenju.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar