Термин је добар, ако долазимо право из кафане!

Оригинални Дејан Савић! Селектор Србије ударио пацку организаторима Светског првенства у Јужној Кореји. . .  "Знате кад устајемо рано? Само кад излазимо из кафане!" Духовит коментар селектора ватерполо репрезентације Србије Дејана Савића после матине утакмице 1. кола Светског првенства са Црном Гором.

Остали спортови 15.07.2019 | 21:56
Термин је добар, ако долазимо право из кафане!
Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић на оригиналан начин је окарактерисао реми са Црном Гором на почетку Светског првенства у Јужној Кореји. Он се посебно осврнуо на атипичан термин меча који је ујутру по локалном времену.

Ватерполистима Србије и Црне Горе припала је част, али и "коска" да одиграју прву утакмицу на Светском ватерполу у Јужној Кореји у термину који нико од спортиста баш и "не мирише", од раног јутра.

Устајање у 6, доручак, па бус, па базен и у 8.30 по корејском времену (01:30х по средњеевропском) дуел са Црном Гором.

“Најзанимљивије од свега је сатница утакмице, први меч у 08.30. То не одговара ни Србима, ни Црногорцима, једино ако се нисмо вратили директно из кафане. Имали смо контролу на почетку меча, поготово са играчем мање. Касније смо изгубили главу. Црна Гора је успела да преокрене резултат и дође до озбиљне предности. На индивидуални квалитет смо дошли до ремија”, поручио је Савић.

Ипак, сјајни стратег је додао да је реми најреалнији исход.

“Нико не може да буде задовољан, сем гледалаца. Изузетна представа између ове две екипе, увек играмо тврде утакмице. Можда је резултат реалан, поготово због приказане игре и са једне и са друге стране, било је пуно осцилација”, додао је Савић.

А Савић је уочи меча рекао да подмлађена Србија може много, само ако играчи верују у себе. Против фаворизоване Црне Горе, не да се нису уплашили, него су диктирали темпо у првом полувремену, водили... Уследио је пад, неке чудне судијске одлуке, и на крају изборен реми.

Играчи, они који су дуже у тиму, бодрили су млађе после меча, стрелца гола који је донео гол, Страхињу Рашовића, заболела су леђа од силних тапшања по рамену...

Идемо даље...

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар