СИПА и ОБА заједно проводе акцију

- На подручју Зеничко-добојског кантона у току су претреси на четири локације у оквиру оперативне акције "Виза", а помоћ припадницима Агенције за истраге и заштиту БиХ /Сипа/ пружа и Обавјештајно-безбједносна агенција БиХ, саопштено је из Сипе.

Босна и Херцеговина 13.07.2019 | 16:06
СИПА и ОБА заједно проводе акцију
У акцији су до сада ухапшена три лица осумњичена за организовани криминал у вези са фалсификовањем исправа и са производњом и продајом дроге.

Акција се спроводи по наредбама Кантоналног суда у Зеници и Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона, а помоћ пружа и Министарство унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона, наводи се у саопштењу.

Из Сипе истичу да ће више информација бити познато након реализације наведених активности.

Портал "Кликс" наводи да су ухапшене особе које се доводе у везу са трговином дроге и да су код њих пронађене фалсификоване новчанице и документи које користе шкаљарски и кавачки клан из Црне Горе. 

(Срна)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

бурлина прција

13.07.2019 14:12

крените да хапсите по тузиластвима, криминалце који у ладицама крију стотине кривицних пријава против политицара који су покрали милијарде. омогуците вец једном да се клупко крене одмотавати. до тада сте само пси цувари управо тих политицара-криминалаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПУКНИ ЗОРО

13.07.2019 15:25

НЕЦЕ ОНИ ТАМО ЛАКСЕ ЈЕ РЕКЕТАРИТИ СИТНЕ КРИМИНАЛЦЕ НЕГО РАЗНОРАЗНЕ ТЕГЕЛТИЈЕ И ОСТАЛУ БРАТИЈУ СТО СУ СЕ ТИ СИТНИ КРЕЗУБИ КРИМИНАЛЦИ МЈЕСАЛИ У ПОСАО ПОЛИТИЦКЕ И СУДСКЕ ЕЛИТЕ

Name

Марко

13.07.2019 15:26

Додјите у Србац ,легло снсд криминалаца. Од нацелника до портира. Од директора до цистацице. Хапсите судије и тузиоце,докторе и сестре који узимају новац од болесних.

Name

????

13.07.2019 15:42

А сто не хапсите Самац-Обудовац-Лонцари-Брцко зна се ко растура на киле дроге СИПО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШИПОВО

13.07.2019 16:59

СИПА И ОБА не смију радити тј. контролисати криминал српских, хрватски и муслиманских политичара. они само гонају и ватају ситне криминалце и лоповчиће.

Name

ШИПОВО

13.07.2019 17:03

прво треба похапсити, тужиоце, судије и адвокате. њима судити и пресудити затворске казне, а на њихова мјеста довести нове људе који це похасити и судити политичарима и њиховим сарадницима из сва три народа.

Name

Шта

13.07.2019 16:58

хоћеш , народе, није ти ваљао социјализам и комунисти,а? Имао си сигуран посао, ишао на море, добијао станове, па постао силан и бијесан, хтио мало да будеш и капиталиста, Србин и велики вјерник. Сад нешто кукаш од силне милине као Кочићев Давид Штрбац. Море, треба те још више дерати кожу с леђа, заслужио си!

ОДГОВОРИТЕ