SIPA i OBA zajedno provode akciju

- Na području Zeničko-dobojskog kantona u toku su pretresi na četiri lokacije u okviru operativne akcije "Viza", a pomoć pripadnicima Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ pruža i Obavještajno-bezbjednosna agencija BiH, saopšteno je iz Sipe.

Bosna i Hercegovina 13.07.2019 | 16:06
SIPA i OBA zajedno provode akciju
U akciji su do sada uhapšena tri lica osumnjičena za organizovani kriminal u vezi sa falsifikovanjem isprava i sa proizvodnjom i prodajom droge.

Akcija se sprovodi po naredbama Кantonalnog suda u Zenici i Кantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, a pomoć pruža i Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, navodi se u saopštenju.

Iz Sipe ističu da će više informacija biti poznato nakon realizacije navedenih aktivnosti.

Portal "Кliks" navodi da su uhapšene osobe koje se dovode u vezu sa trgovinom droge i da su kod njih pronađene falsifikovane novčanice i dokumenti koje koriste škaljarski i kavački klan iz Crne Gore. 

(Srna)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

burlina prcija

13.07.2019 14:12

krenite da hapsite po tuzilastvima, kriminalce koji u ladicama kriju stotine krivicnih prijava protiv politicara koji su pokrali milijarde. omogucite vec jednom da se klupko krene odmotavati. do tada ste samo psi cuvari upravo tih politicara-kriminalaca.

ODGOVORITE
Name

PUKNI ZORO

13.07.2019 15:25

NECE ONI TAMO LAKSE JE REKETARITI SITNE KRIMINALCE NEGO RAZNORAZNE TEGELTIJE I OSTALU BRATIJU STO SU SE TI SITNI KREZUBI KRIMINALCI MJESALI U POSAO POLITICKE I SUDSKE ELITE

Name

Marko

13.07.2019 15:26

Dodjite u Srbac ,leglo snsd kriminalaca. Od nacelnika do portira. Od direktora do cistacice. Hapsite sudije i tuzioce,doktore i sestre koji uzimaju novac od bolesnih.

Name

????

13.07.2019 15:42

A sto ne hapsite Samac-Obudovac-Loncari-Brcko zna se ko rastura na kile droge SIPO!

ODGOVORITE
Name

ŠIPOVO

13.07.2019 16:59

SIPA I OBA ne smiju raditi tj. kontrolisati kriminal srpskih, hrvatski i muslimanskih političara. oni samo gonaju i vataju sitne kriminalce i lopovčiće.

Name

ŠIPOVO

13.07.2019 17:03

prvo treba pohapsiti, tužioce, sudije i advokate. njima suditi i presuditi zatvorske kazne, a na njihova mjesta dovesti nove ljude koji ce pohasiti i suditi političarima i njihovim saradnicima iz sva tri naroda.

Name

Šta

13.07.2019 16:58

hoćeš , narode, nije ti valjao socijalizam i komunisti,a? Imao si siguran posao, išao na more, dobijao stanove, pa postao silan i bijesan, htio malo da budeš i kapitalista, Srbin i veliki vjernik. Sad nešto kukaš od silne miline kao Kočićev David Štrbac. More, treba te još više derati kožu s leđa, zaslužio si!

ODGOVORITE