Јовић и Марковић алтернатива за Теодосића!

Очекује се потпис до 18. јула! Српски племејкери су слободни у избору нове средине.

Кошарка 11.07.2019 | 15:17
Јовић и Марковић алтернатива за Теодосића!
Кошаркашка пијаца достиже врхунац, а међу најтраженијим играчима Европе су су српски плејмејкери: МилошТеодосић, Стефан Јовић и Стефан Марковић. Сва тројица су слободни играчи и налазе се на мети истих клубова.

Додуше, Теодосић има највише понуда. Српски ас је на мети Олимпијакоса у којем је већ играо, бивши тренер Месина жели да наставе сарадњу у Милану, бивши клуб ЦСКА жели да га врати у Москву, Макаби и Ефес нуде велике паре, а своју шансу ту негде види и Црвена звезда. Оно што се зна је да је један клуб већ отпао са листе.

Теодосић је одбио понуду Виртуса из Болоње који са клупе предводи селектор Александар Ђорђевић. Нити Теодосић хоће да игра Еврокуп, нити је Виртус могао финансијски да парира осталим понудама. Али зато има спремне алтернативе после Теовог „не“. Ђорђевић инсистира на довођењу српског плејмејкера, а сада су у фокусу Стефан Јовић и Стефан Марковић. Обојица су се и раније помињали као жеље великана из Болоње, али није било конкретних понуда док се чекао Теодосићев одговор.

Локални Коријере из Болоње данас пише да ће Виртус до 18. јула и почетка припрема репрезентације Србије покушати да заврши посао око племејкера. Јовић је слободан после истека уговора са Бајерном, док је Марковићу истекла сарадња са Химкијем. Италијани пишу да је Јовић нешто пожељнија варијанта од Марковића и да ће Виртус прво послати понуду њему.

Такође, помиње се и долазак словеначког репрезентативца Алексеја Николића из Партизана у трампи за центра Дејана Кравића, али Николић је највероватније виђен као резервни плејмејкер Виртуса.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар