Правда за Давида: Нећемо одустати

Грађани Бањалуке су се и вечерас окупили поред храма Христа Спаситеља како би позвали институције да коначно расвијетле убиство Давида Драгичевића.

Република Српска 03.07.2019 | 20:44
Правда за Давида: Нећемо одустати
Поновили су да неће одустати од борбе за истину и правду, без обзира што институције више од годину дана не раде ништа да би  убице Давида Драгичевића одговарале пред лицем правде.

Ни вечерас није било присуства припадника Министарства унутрашњих послова РС, који су претходних седмица стајали на улазима у храм и спречавали грађане да запале свијеће унутар порте цркве Христа Спаситеља у Бањалуци.

Без обзира на обећања која су добили од међународних званичника на састанцима претходних дана, из Правде за Давида кажу да неће одустати ни од директних  притисака и захтјева према институцијама да коначно почну да раде свој посао. 

БН ТВ

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

@Роки

03.07.2019 19:19

Јој бисера , млате страног држављанина , ваљају се сњим по асвалту . Реклама за туризам у Бањалуци. ха ха ха . Рокрили се уушима, ггдје ли су обуку завршили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

04.07.2019 11:15

И Јос притом се позивају на туристе. Лицемјери!

Name

Посматрач

03.07.2019 20:02

Поново без полиције!Који су то глупани у врху полиције то је невиђено.Уз напомену да жалим убијеног младића не могу да се не осврнем на њих.Прво глупава конференција гдје пред цијелим свјетом показаше да прикривају убиство.Стварно који глупан неко мора бити,а у овом случају их је подоста, да мисли да ће ико нормалан повјеровати у оно што су причали умјесто да су као и у стотинама случајева раније само рекли"истрага је у току".Наравно након тога свакодневна окупљања,три велика протеста,и све су то издржали и кад су људи већ почели посустајати,нека будала нареди без икаквог повода 25. децембра тотално непотребну бруталну интервенцију и од тридесетак протестаната колико се било окупљало прије тога,поново имамо скуп од неколико хиљада.Поново насиље према релативно мирним демонстрантима,поново читава свјетска јавност гледа насиље полиције Републике Српске.Изгурали су их са трга,изгурали из порте храма и онда ничим изазвани нападају случајног пролазника и поново очи свјетске јавности упрте у њих.Гледају и невјерују,зар толико неко може бити глуп!?И шта сад?Кад су се избламирали и оцрнили и себе и нас пред цијелим свијетом више нема полиције.И?Ништа се не дешава.Наравно,јер сва дешавања су они изазвали!Не полиција,него тај креатор њихових "активности"Да ли је он из полиције или неко коима утицаја на полицију глупан је невјероватан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаз

03.07.2019 20:57

Па врх је несколован кадар. За Давида их стизе казна 100 посто. Алеја се треба звати Даворова алеја .а трг це се звати ДАВИДОВ ТРГ.

Name

За ПОСМАТРАЦ

03.07.2019 21:01

СВЕ ЈЕ ТАКО ИД СЛОВА ДО СЛОВА.

Name

Цеца

03.07.2019 21:12

Нипошто не одустајте-толика сила има да сруши све пред собом

Name

Па

04.07.2019 04:16

Ништа није случајно. Све је то до у детаље испланирано. Све.

Name

Нострадамус

04.07.2019 05:42

За посматраца.Све рецено све се зна.Мислим да неко свјесно руси полицију РС са врха срамота да не мозе бити веца.Људи мирно протестују а они ко фасисти на градјане.

Name

Све

03.07.2019 21:06

је под контролом лукаца и треба радити на његовој оставци! Ма да он по цијену проливања крви никад неби поднио оставку познајем тај сој!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас

03.07.2019 21:08

народа боли оцете ви одустати или идете даље, народ је вас потпуно и отписо, према томе ако хоцете запалите се , не интересује народ вас никако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

04.07.2019 07:31

Није њих нико отписао само сто је сила фасиста урадила своје па се смањио број који храбро јос стоје у граду.Само знам да Бог силу не воли.

Name

НЕНА

03.07.2019 21:53

ПРАВДААААААААА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лотос

03.07.2019 21:54

Мртва трка измедју секте и Бн ко је напорни са овом глупосцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

03.07.2019 22:54

Одустаните тек када убице буду иза ресетака, а све до тада не одустајте! Правна дрзава це једног надјацати убице. Тог дана бице мањи и од маковог зрна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота

04.07.2019 05:44

Логично је да се убице пронађу, било чије, а овдје се ради о младом момку. Чињеница је да се не мрда са мртве тачке, лпа је нормалан протест народа. Пошто се не ради физички о великом броју, не значи да нормални и бројни не подржавају борбу за истину и правду, у нашим животима. Сви ови иронични коментари, батинање народа, протјеривање и репресија, јесу приказ накарадности система који нас гуши, а не ради свој посао. Сва ружна понашања власти су параван, измешу народа и њих, да не видимо, да не чујемо и да не смијемо ни мислити. Јадно је и биједно све, а чњеница је да се народ мора скупљати, да би подсјећао институције на њихов посао..

Name

Власт?

04.07.2019 08:39

Питање је зашто Додик све ово ради? Зашто за премијера поставља неспособног и недоказаног нестручњака?Засто ? Зашто не струцна и високосколоване особа са дигнитетом? Зашто за предсједника непопуларна и нестручна особа? Зашто у полицији наког многих гресака остаје цовјек сумњивог морала? Зашто послушници а не способни и стручни и доказани морални јлуди? Зашто све то и у име чега? Зашто нема хапшења и скидања са функција кадрова који су прије за затвора него функција? Шта са онима који воде држ. предузећа а гомилају губитке? Кога или чега се ви бојите? А зашто би и радили одговорно кад сви виде да нико не одговара за милионске преваре и губитке?Докле овако и зашто толико бахато и неказњиво. Има ли одговора ЗАШТО? И још да додам: само ДЕМОКРАТИЈА и ништа друго спас су за Српски народ с обе стране Дрине. Све друго је ваљање у блату и глума нормалног живота.Ова наша глума од живота одговара само непријатељима а нама се обија о главу. Докле тако и ЗАШТО?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

04.07.2019 10:33

Да постави неког са сназним ауторским пецатом, морао би у затвор прије времена. Овако поставио је неког с ким мозе манипулисати.

Name

Директ

04.07.2019 10:30

Све док нас води Секта Национал Социјалистицлих Демонкрата, нема од ниста од правде. Цим падну, ици це у затвор.

ОДГОВОРИТЕ