Званично: Гвардиолино злато за сићу!

Шпанац Анхелињо потписао уговор на четири године с Грађанима.

Фудбал 04.07.2019 | 12:29
Званично: Гвардиолино злато за сићу!
Чекало се целога дана да скупоцени Родри из Атлетико Мадрида који је уговорен "шарне" потпис на уговор са Манчестер Ситијем, али је небескоплави дрес Грађана први задужио ипак Анхелињо. 

Манчестер Сити је искористио могућност да поново откупи Шпанца из ПСВ Ајндховена за близу 6.000.000 евра. Фудбалер који је продат Холанђанима прошлог лета за 5.500.000, импресионирао је у црвено-белом дресу, што је условило да се за њега заинтересују и богати клубови попут Пари Сен Жермена који је нудио и 15.000.000 фунти.

Ипак, на Етихаду су одлучили да искористе могућност и спрече Свеце да се докопају квалитетног фудбалера, али Анхелињо неће бити само у пролазу, нити предмет препродаје, већ Пеп Гвардиола од њега очекује да равноправно конкурише за место у првом тиму.

Важна ставка је и да ће се Анхелињо на Етихаду водити као домаћи фудбалер пошто је прошао кроз млађе категорије Грађана, а то ће помоћи Ситију да лакше испуни квоту од осам фудбалера из свог погона које мора да има пријављене наредне сезоне у Премијер лиги.

Анхелињо (22) потписао је уговор на четири сезоне са Манчестер Ситијем.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар