Zvanično: Gvardiolino zlato za siću!

Španac Anhelinjo potpisao ugovor na četiri godine s Građanima.

Fudbal 04.07.2019 | 12:29
Zvanično: Gvardiolino zlato za siću!
Čekalo se celoga dana da skupoceni Rodri iz Atletiko Madrida koji je ugovoren "šarne" potpis na ugovor sa Mančester Sitijem, ali je nebeskoplavi dres Građana prvi zadužio ipak Anhelinjo. 

Mančester Siti je iskoristio mogućnost da ponovo otkupi Španca iz PSV Ajndhovena za blizu 6.000.000 evra. Fudbaler koji je prodat Holanđanima prošlog leta za 5.500.000, impresionirao je u crveno-belom dresu, što je uslovilo da se za njega zainteresuju i bogati klubovi poput Pari Sen Žermena koji je nudio i 15.000.000 funti.

Ipak, na Etihadu su odlučili da iskoriste mogućnost i spreče Svece da se dokopaju kvalitetnog fudbalera, ali Anhelinjo neće biti samo u prolazu, niti predmet preprodaje, već Pep Gvardiola od njega očekuje da ravnopravno konkuriše za mesto u prvom timu.

Važna stavka je i da će se Anhelinjo na Etihadu voditi kao domaći fudbaler pošto je prošao kroz mlađe kategorije Građana, a to će pomoći Sitiju da lakše ispuni kvotu od osam fudbalera iz svog pogona koje mora da ima prijavljene naredne sezone u Premijer ligi.

Anhelinjo (22) potpisao je ugovor na četiri sezone sa Mančester Sitijem.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar