Звезда се враћа, Томане стигао, ускоро ће и Жандер!

Од уторка поново ће бити живо на стадиону Рајко Митић.

Фудбал 02.07.2019 | 17:30
Звезда се враћа, Томане стигао, ускоро ће и Жандер!
Главна фаза припрема за фудбалере Црвене звезде пред нову сезону је готова. Екипа се данас враћа из Аустрије и после краћег одмора следи пут у Литванију, где ће у уторак, 9. јула, бити одиграна прва утакмица првог кола квалификација за Лигу шампиона против добро познате Судуве.

До понедељка ће изабраници Владана Милојевића тренирати на свом стадиону, на ком ће поново бити "живо" после месец дана одсуства играча због боравка на Златибору и у Аустрији.

На "Маракану" ће у уторак доћи и Португалац Томане, нови нападач црвено-белих који је у понедељак увече допутовао у Београд, а током дана очекује се и бразилски леви бек Жандер.

"Томане је био наша жеља и прошлог лета, али је Тондела тражила два милиона евра. Проблем око његовог ангажовања сада је био административне природе и морале су да се усагласе три стране", изјавио је Звездин генерални директор Звездан Терзић, а преноси Спортски журнал.

Томане је у редове српског шампиона сада дошао из Тонделе за 750.000 евра, док трансфер Жандера из Пафоса износи 200.000.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар