Zvezda se vraća, Tomane stigao, uskoro će i Žander!

Od utorka ponovo će biti živo na stadionu Rajko Mitić.

Fudbal 02.07.2019 | 17:30
Zvezda se vraća, Tomane stigao, uskoro će i Žander!
Glavna faza priprema za fudbalere Crvene zvezde pred novu sezonu je gotova. Ekipa se danas vraća iz Austrije i posle kraćeg odmora sledi put u Litvaniju, gde će u utorak, 9. jula, biti odigrana prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv dobro poznate Suduve.

Do ponedeljka će izabranici Vladana Milojevića trenirati na svom stadionu, na kom će ponovo biti "živo" posle mesec dana odsustva igrača zbog boravka na Zlatiboru i u Austriji.

Na "Marakanu" će u utorak doći i Portugalac Tomane, novi napadač crveno-belih koji je u ponedeljak uveče doputovao u Beograd, a tokom dana očekuje se i brazilski levi bek Žander.

"Tomane je bio naša želja i prošlog leta, ali je Tondela tražila dva miliona evra. Problem oko njegovog angažovanja sada je bio administrativne prirode i morale su da se usaglase tri strane", izjavio je Zvezdin generalni direktor Zvezdan Terzić, a prenosi Sportski žurnal.

Tomane je u redove srpskog šampiona sada došao iz Tondele za 750.000 evra, dok transfer Žandera iz Pafosa iznosi 200.000.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar