Тропиц помаже "Конференцију беба"

У периоду од 22. јуна до 12. јула, у 39 општина у Републици Српској одржава се традиционална манифестација „Конференција беба”, која за циљ има промовисање породице и породичних вриједности, свијести о значају породице, као и то да укаже на значај рађања и повећање наталитета.

Република Српска 01.07.2019 | 13:30
Тропиц помаже "Конференцију беба"
У организацији Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске те управа локалних заједница, а на задовољство свих присутних родитеља и малишана, манифестације су испуњене богатим културно-умјетничким програмом, у којем учешће узимају бројни вртићи, школе, дјечија позоришта и хорови.

Уз традиционално бирање предсједништва беба за наредних годину дана, организују се такмичења за дјецу, али и за њихове родитеље, а за све њих организатори су уз помоћ пријатеља конференције припремили пригодне поклоне.



Домаћи трговачки ланац Тропиц овогодишњу манифестацију подржао је у 11 општина, припремивши поклон пакете за мале побједнике у свим категоријама: најмлађој и најстаријој беби те беби са највише браће и сестара.



„Уназад неколико година подржавамо манифестацију у локалним заједницама у којима послујемо и на тај начин дајемо свој допринос промоцији правих вриједности иза којих и сами стојимо. Осмјеси и радост најмлађих су нам највреднији поклон и најљепше хвала.



Овогодишње спонзорство манифестације смо реализовали и у сарадњи са својим дугогодишњим партнерима, брендовима Памперс, Бецутан, Невена, Бецолино, Орнел, Фрутек и Пуфиес,“ навела је Александра Марковић, портпарол трговачког ланца Тропиц.



Како наводи Марковићева, уз позитивне реакције са досадашњих манифестација, очекују да ће број општина у којима ће подржати манифестацију расти из године у годину, саопштено је из компаније Тропиц.

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ХМ

01.07.2019 12:07

Похвале организаторима али морам реци да има несто сто ми уси пара а то је назив манифестације Конференција беба ,мислим да не прилици ради се о бебама па би требало несто опустено као нпр. радост беба, разигране бебе , насмијане бебе ,насе бебе ,зивјеле бебе , веселе бебе и ста вец не ,али конференција звуцими укоцено ,строго ,озбиљно

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.07.2019 13:07

Какав год назив био узалуд је. Бијела куга хара дјеце је све мање, нестанак нам слиједи. Ста доцекасмо јадни ми, да гледамо како нестајемо.

Name

ре

01.07.2019 18:36

Ово је пројекат тоталне дебилизације и аполитизације становништва, исто као и са ријалитијима, серијама, масовном шунд и кич културом. Нама је потребна конференција изградње новог привредног система, фабрика где ће људи радити а не залуђивање народа. Где ће та деца шти се рађају радити када пре њих за 40-50 генерација нема места.

Name

мисо

01.07.2019 14:00

Нек он повеца плате радницима онда це бити дјеце и нек плаца порез и буде маји пусац

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.07.2019 15:04

Неце. Вецина насих дјевојака је у фазону гранд параде. Такве не рађају дјецу, то треба да ти је јасно. Само провод брале..