Tropic pomaže "Konferenciju beba"

U periodu od 22. juna do 12. jula, u 39 opština u Republici Srpskoj održava se tradicionalna manifestacija „Konferencija beba”, koja za cilj ima promovisanje porodice i porodičnih vrijednosti, svijesti o značaju porodice, kao i to da ukaže na značaj rađanja i povećanje nataliteta.

Republika Srpska 01.07.2019 | 13:30
Tropic pomaže "Konferenciju beba"
U organizaciji Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske te uprava lokalnih zajednica, a na zadovoljstvo svih prisutnih roditelja i mališana, manifestacije su ispunjene bogatim kulturno-umjetničkim programom, u kojem učešće uzimaju brojni vrtići, škole, dječija pozorišta i horovi.

Uz tradicionalno biranje predsjedništva beba za narednih godinu dana, organizuju se takmičenja za djecu, ali i za njihove roditelje, a za sve njih organizatori su uz pomoć prijatelja konferencije pripremili prigodne poklone.



Domaći trgovački lanac Tropic ovogodišnju manifestaciju podržao je u 11 opština, pripremivši poklon pakete za male pobjednike u svim kategorijama: najmlađoj i najstarijoj bebi te bebi sa najviše braće i sestara.



„Unazad nekoliko godina podržavamo manifestaciju u lokalnim zajednicama u kojima poslujemo i na taj način dajemo svoj doprinos promociji pravih vrijednosti iza kojih i sami stojimo. Osmjesi i radost najmlađih su nam najvredniji poklon i najljepše hvala.



Ovogodišnje sponzorstvo manifestacije smo realizovali i u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerima, brendovima Pampers, Becutan, Nevena, Becolino, Ornel, Frutek i Pufies,“ navela je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca Tropic.



Kako navodi Markovićeva, uz pozitivne reakcije sa dosadašnjih manifestacija, očekuju da će broj opština u kojima će podržati manifestaciju rasti iz godine u godinu, saopšteno je iz kompanije Tropic.

BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

HM

01.07.2019 12:07

Pohvale organizatorima ali moram reci da ima nesto sto mi usi para a to je naziv manifestacije Konferencija beba ,mislim da ne prilici radi se o bebama pa bi trebalo nesto opusteno kao npr. radost beba, razigrane bebe , nasmijane bebe ,nase bebe ,zivjele bebe , vesele bebe i sta vec ne ,ali konferencija zvucimi ukoceno ,strogo ,ozbiljno

ODGOVORITE
Name

re

01.07.2019 13:07

Kakav god naziv bio uzalud je. Bijela kuga hara djece je sve manje, nestanak nam slijedi. Sta docekasmo jadni mi, da gledamo kako nestajemo.

Name

re

01.07.2019 18:36

Ovo je projekat totalne debilizacije i apolitizacije stanovništva, isto kao i sa rijalitijima, serijama, masovnom šund i kič kulturom. Nama je potrebna konferencija izgradnje novog privrednog sistema, fabrika gde će ljudi raditi a ne zaluđivanje naroda. Gde će ta deca šti se rađaju raditi kada pre njih za 40-50 generacija nema mesta.

Name

miso

01.07.2019 14:00

Nek on poveca plate radnicima onda ce biti djece i nek placa porez i bude maji pusac

ODGOVORITE
Name

re

01.07.2019 15:04

Nece. Vecina nasih djevojaka je u fazonu grand parade. Takve ne rađaju djecu, to treba da ti je jasno. Samo provod brale..