Младић погинуо од удара струје

Огњен Ћ. (21) из Суботице погинуо је ноћас у близини Жељезничке станице у Суботици када се попео на теретни вагон и од силине струјног удара задобио смртоносне повреде.

Србија 29.06.2019 | 12:41
Младић погинуо од удара струје
Према незваничним информацијама тијело настрадалог младића налазило се на крову теретног вагона код станице. Како сазнајемо, младић није био сам, већ у друштву пријатеља, пише Блиц.

У петак увече изашли су у провод и били у клубу у центру града, који се налази недалеко од жељезничке станице.

Наводно је друштво послије дружења у кафићу отишло до станице и Огњен се попео на вагон. Нажалост, доживио је струјни удар и преминуо на лицу мјеста.

На његовом тијелу уочене су смртоносне опекотине.

Више јавно тужилаштво у Суботици издало је наредбу да се уради обдукција и токсикологија младићевог тијела у Институту за судску медицину у Новом Саду. 



Настрадали младић је бивши ученик суботичке Гимназије “Светозар Марковић” и према ријечима његових некадашњих професора и другара из разреда био је диван младић.

Младић О. Ћ. (21) из Суботице погинуо је ноћас у близини Железничке станице у Суботици када се попео на теретни вагон и од силине струјног удара задобио смртоносне повреде.:

За студента из Суботице млади имају само ријечи хвале и са невјерицом прихватају да Огњена више нема.

– Јако добро дијете. Сви смо у невјерици и шоку.  Био је добар студент, студирао је нешто у вези компјутера, ИТ сектор. Одличан компјутераш. Увијек је хтио да помогне и нама старијима. Страшна трагедија – каже пријатељ породице Ћук.

(Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Узас

29.06.2019 14:14

Стаје овој дјеци па се вергају по вагонима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

30.06.2019 14:38

Младост,лудост.Ста реци?Лака му црна земља била.