Mladić poginuo od udara struje

Ognjen Ć. (21) iz Subotice poginuo je noćas u blizini Željezničke stanice u Subotici kada se popeo na teretni vagon i od siline strujnog udara zadobio smrtonosne povrede.

Srbija 29.06.2019 | 12:41
Mladić poginuo od udara struje
Prema nezvaničnim informacijama tijelo nastradalog mladića nalazilo se na krovu teretnog vagona kod stanice. Kako saznajemo, mladić nije bio sam, već u društvu prijatelja, piše Blic.

U petak uveče izašli su u provod i bili u klubu u centru grada, koji se nalazi nedaleko od željezničke stanice.

Navodno je društvo poslije druženja u kafiću otišlo do stanice i Ognjen se popeo na vagon. Nažalost, doživio je strujni udar i preminuo na licu mjesta.

Na njegovom tijelu uočene su smrtonosne opekotine.

Više javno tužilaštvo u Subotici izdalo je naredbu da se uradi obdukcija i toksikologija mladićevog tijela u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu. 



Nastradali mladić je bivši učenik subotičke Gimnazije “Svetozar Marković” i prema riječima njegovih nekadašnjih profesora i drugara iz razreda bio je divan mladić.

Mladić O. Ć. (21) iz Subotice poginuo je noćas u blizini Železničke stanice u Subotici kada se popeo na teretni vagon i od siline strujnog udara zadobio smrtonosne povrede.:

Za studenta iz Subotice mladi imaju samo riječi hvale i sa nevjericom prihvataju da Ognjena više nema.

– Jako dobro dijete. Svi smo u nevjerici i šoku.  Bio je dobar student, studirao je nešto u vezi kompjutera, IT sektor. Odličan kompjuteraš. Uvijek je htio da pomogne i nama starijima. Strašna tragedija – kaže prijatelj porodice Ćuk.

(Srpskainfo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Uzas

29.06.2019 14:14

Staje ovoj djeci pa se vergaju po vagonima.

ODGOVORITE
Name

MM

30.06.2019 14:38

Mladost,ludost.Sta reci?Laka mu crna zemlja bila.