Принц: Ако ми дјеца буду геј...

Принц Вилијам не би имао проблем ако би једно од његове деце постало геј.

Забава 27.06.2019 | 20:02
Принц: Ако ми дјеца буду геј...
Принца Вилијама и Кејт Мидлтон познаваоци краљевске породице често истичу као пример родитеља који добро вапитавају децу.

Недавно су Вилијама питали шта би урадио када би му једно од деце рекло да је геј?

"Мислим да људи не мисле о томе све док не постану родитељи. То је сасвим у реду. Једино око чега бих био забринут, посебно због улоге коју моја деца имају јесте како ће се на то гледати и инерпретирати, рекао је британским медијима."

Изјавио је да супруга и он често са децом причају о томе, како би им пренели што више информација о тој теми.

"Комуникација је врло битна у свему, а да бисте нешто разумели о томе морате пуно да разговарате. Морате да знате и како да подржите једни друге и прођете кроз тај процес", закључио је и поновио још једном да га не брине то што би његово дете могло да постане геј, већ зато што би сав притисак био управо на њима.

Подсетимо, принц Вилијам и Кејт Мидлтон имају троје деце - петогодишњег Џорџа, четворогодишњу Шарлот и једногодишњег Луја.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

код

27.06.2019 23:49

Нас у босни се то јос увијек зове педер!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јајајо

28.06.2019 07:07

Сине,није никакав проблем да будеш геј. Сам одлучи јел.љепше да се башкариш у дворцу,возиш ферари и ролс,или гологуз и бос примаш у буљу... Одлука је на теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

28.06.2019 09:07

Тоје генетско наслеђе,нема се ту шта причати осим да је то значајан поремећај-болест,према томе ако је неко од предака имао тај поремећај може се десити,са причом или без!

ОДГОВОРИТЕ