ДРАМА: Кличко спасен из запаљене јахте!

Срећом, није било повређених. . .  Владимир Кличко са породицом избегао трагедију на мору! Јахта на којој су били запалила се у току ноћи, срећом спасла их је обалска стража.

Остали спортови 25.06.2019 | 21:02
ДРАМА: Кличко спасен из запаљене јахте!
Каква драма!

Шпанска обалска стража спасила је бившег светског боксерског шампиона Владимир Кличка из запаљене луксузне јахте којом је пловио са породицом и пријатељима.

"Наше путовање бродом у недељу увече завршило се тако што се брод запалио, а евакуисала нас је обалска стража и ватрогасни спасилачки тим. Без бриге, сви смо добро", навео је Кличко данас на Тwиттеру.

Кличко, који је у августу 2017. године завршио каријеру, проводи одмор на Мајорки.

Један од највећих (и највиших) боксера свих времена, Владимир Кличко умало је доживео велику породичну трагедију прексиноћ у близини обале Мајорке.

Наиме, на изнајмљеном броду који је био укотвљен 11 км од шпанског острва током ноћи је избио пожар у машинској сали и убзо се проширио на остале просторије. Срећом, обалска стража Шпаније је брзо реаговала на СОС позив са брода на којем је била породица Кличко, тако да су сви спашени и без последица, то јест повреда или опекотина, што је потврдио и сам Владимир.

"Будите опрезни шта желите: судбина је узела моју жељу за адреналином буквално и наш путовање се завршило тако што се брод запалио, а моју породицу и пријатеље је спасла обалска стража. Без бриге, сви смо добро", нашалио се популарни др Мацола на друштвеним мрежама.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар