DRAMA: Kličko spasen iz zapaljene jahte!

Srećom, nije bilo povređenih. . .  Vladimir Kličko sa porodicom izbegao tragediju na moru! Jahta na kojoj su bili zapalila se u toku noći, srećom spasla ih je obalska straža.

Ostali sportovi 25.06.2019 | 21:02
DRAMA: Kličko spasen iz zapaljene jahte!
Kakva drama!

Španska obalska straža spasila je bivšeg svetskog bokserskog šampiona Vladimir Klička iz zapaljene luksuzne jahte kojom je plovio sa porodicom i prijateljima.

"Naše putovanje brodom u nedelju uveče završilo se tako što se brod zapalio, a evakuisala nas je obalska straža i vatrogasni spasilački tim. Bez brige, svi smo dobro", naveo je Kličko danas na Twitteru.

Kličko, koji je u avgustu 2017. godine završio karijeru, provodi odmor na Majorki.

Jedan od najvećih (i najviših) boksera svih vremena, Vladimir Kličko umalo je doživeo veliku porodičnu tragediju preksinoć u blizini obale Majorke.

Naime, na iznajmljenom brodu koji je bio ukotvljen 11 km od španskog ostrva tokom noći je izbio požar u mašinskoj sali i ubzo se proširio na ostale prostorije. Srećom, obalska straža Španije je brzo reagovala na SOS poziv sa broda na kojem je bila porodica Kličko, tako da su svi spašeni i bez posledica, to jest povreda ili opekotina, što je potvrdio i sam Vladimir.

"Budite oprezni šta želite: sudbina je uzela moju želju za adrenalinom bukvalno i naš putovanje se završilo tako što se brod zapalio, a moju porodicu i prijatelje je spasla obalska straža. Bez brige, svi smo dobro", našalio se popularni dr Macola na društvenim mrežama.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar