На помолу повратак послије 10 година!

Звезда преговара са Пејчиновићем! Слободан је играч и није рекао "не"! Пејчиновић у Звезди после деценије – МОГУЋЕ ЈЕ! Црвена звезда тражи решење на штоперским позицијама. У игри Немања Пејчињовић и Никола Мараш.

Фудбал 23.06.2019 | 17:19
На помолу повратак послије 10 година!
Пре тачно десет година Немања Пејчиновић је напустио Црвену звезду и кренуо да гради инострану каријеру. Додуше, 31-годишњи Крагујевчанин време проведено на стадиону "Рајко Митић" било је у склопу позајмице из Рада.

Пејчиновић је у међувремену носио дресове неколико европских клубова – Херте, Нице и московске Локомотиве, а од прошле године играо је за Чангчун Јатаи из Кине.

У Звезди су спремни да ангажују искусног штопера, који би представљао велико појачање за европске квалификације, пише "Спортски журнал".

"После неуспеха у намери да се доведу Шпанци Галвез и Ечеита, а и доношења одлуке да се места странца потроше на Кањаса, Томанеа и Хафеза, у Црвеној звезди сада имају план да нови штопер буде Србин. Дошло се до идеје о ангажовању Пејчиновића, који у овом тренутку није једини, али јесте убедљиво најзвучнији кандидат", наводи се у овим спортским дневним новинама.

Ново лице за јачу Звездину одбрану! После тачно 10 година откако је напустио Маракану, Немања Пејчиновић би могао да се врати назад. Искусни штопер, прекаљени интернационалац, некадашњи и репрезентативац, у преговорима је са челницима српског шампиона и постоје озбиљне шансе да поново обуче црвено-бели дрес.

Пејчиновић је слободан играч, без клуба је шест месеци откако је постао прекобројни странац у кинеском Чангчуну. Тренирао је од тада са московском Локомотивом, која му је, као некадашњем команданту одбране, дозволила да вежба са њеним првотимцима.

Како сазнаје Спортски журнал, челници Звезде су контактирали Пејчиновића пре неколико дана и прича је кренула у добром смеру. Немања је заинтересован да поново заигра на Маракани, где би био капитално појачање због искуства које је стекао играјући у Русији и Француској на највишем нивоу.

Звезди тренутно не гори под ногама када су штопери у питању, чека се продаја Вујадина Савића, а ту су и Немања Милуновић, Срђан Бабић, који је тренутно са младом репрезентацијом, као и новајлија Радован Панков.

Недавно је Немања Пејчиновић добио и руски пасош, изјављивао је да му је жеља да остане да живи у Москви, али позив са Маракане му звучи веома примамљиво.

Уколико не буде договора са Пејчиновићем, Журнал тврди да Звезда разматра опцију да доведе Николу Мараша, фудбалера португалског Шавеса. Некадашњи капитен Рада је имао сјајну сезону у Португалији, чак се помињало да је и Порто заинтересован за њега. Његова цена је, наводно, 1.000.000 евра, што је одбило Партизан, који се такође недавно распитивао за Марашево здравље.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар