Конференција беба широм Српске

- Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић рекла је да ће овогодишња "Конференција беба" бити одржана у 39 локалних заједница у Српској, што је значајан искорак у односу на 2006. годину, када су само три локалне заједнице приступиле организацији ове манифестације.

Република Српска 21.06.2019 | 12:31
Конференција беба широм Српске
Давидовићева је на конференцији за новинаре у Бањалуци навела да ће прва манифестација бити организована сутра у Билећи, а посљедња у Власеници, 12. јула.

Она је нагласила да је Министарство упутило иницијативу свим локалним заједницама да планирају и организују ове манифестације јер је то добра прилика да буде указано на значај породице и породичних вриједности.

"Централна манифестација `Конференције беба` биће одржана у Бањалуци у понедјељак, 24. јуна, у Парку Петар Кочић са почетком у 18.00 часова. Припремили смо богат садржај за дјецу и све учеснике, као и богату понуду награда које смо обезбиједили уз помоћ спонзора, којима захваљујем", рекла је Давидовићева и нагласила да ће у случају неповољних временских прилика манифестација у Бањалуци бити помјерена за други дан.

Она је као новину навела организовање такмичење очева у пресвлачењу беба.

Давидовићева је истакла да ресорно министарство позива грађане како Бањалуке, тако и других локалних заједница у Српској да учествују у "Конференцији беба". 

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Бакица

21.06.2019 12:32

Да сте нам зиви и здрави мали соколици па то је најљепса конференција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лака

21.06.2019 13:14

Па ви из владе сте највећи непријатељи беба и због вас и ваших пелена све је мање беба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српски Рамбо

21.06.2019 14:28

"...јер је то добра прилика да буде указано на значај породице и породичних вриједности." - АЈДЕ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

21.06.2019 21:51

Никад висе конференција а мање дјеце, не бацајте паре на глупости! Уз удзбенике подијелите и по 100-200 км за сколарце да се олакса родитељима спремање дјеце за сколу.

ОДГОВОРИТЕ