Konferencija beba širom Srpske

- Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović rekla je da će ovogodišnja "Кonferencija beba" biti održana u 39 lokalnih zajednica u Srpskoj, što je značajan iskorak u odnosu na 2006. godinu, kada su samo tri lokalne zajednice pristupile organizaciji ove manifestacije.

Republika Srpska 21.06.2019 | 12:31
Konferencija beba širom Srpske
Davidovićeva je na konferenciji za novinare u Banjaluci navela da će prva manifestacija biti organizovana sutra u Bileći, a posljednja u Vlasenici, 12. jula.

Ona je naglasila da je Ministarstvo uputilo inicijativu svim lokalnim zajednicama da planiraju i organizuju ove manifestacije jer je to dobra prilika da bude ukazano na značaj porodice i porodičnih vrijednosti.

"Centralna manifestacija `Кonferencije beba` biće održana u Banjaluci u ponedjeljak, 24. juna, u Parku Petar Кočić sa početkom u 18.00 časova. Pripremili smo bogat sadržaj za djecu i sve učesnike, kao i bogatu ponudu nagrada koje smo obezbijedili uz pomoć sponzora, kojima zahvaljujem", rekla je Davidovićeva i naglasila da će u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika manifestacija u Banjaluci biti pomjerena za drugi dan.

Ona je kao novinu navela organizovanje takmičenje očeva u presvlačenju beba.

Davidovićeva je istakla da resorno ministarstvo poziva građane kako Banjaluke, tako i drugih lokalnih zajednica u Srpskoj da učestvuju u "Кonferenciji beba". 

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Bakica

21.06.2019 12:32

Da ste nam zivi i zdravi mali sokolici pa to je najljepsa konferencija.

ODGOVORITE
Name

Laka

21.06.2019 13:14

Pa vi iz vlade ste najveći neprijatelji beba i zbog vas i vaših pelena sve je manje beba

ODGOVORITE
Name

Srpski Rambo

21.06.2019 14:28

"...jer je to dobra prilika da bude ukazano na značaj porodice i porodičnih vrijednosti." - AJDE!!!!

ODGOVORITE
Name

Tito

21.06.2019 21:51

Nikad vise konferencija a manje djece, ne bacajte pare na gluposti! Uz udzbenike podijelite i po 100-200 km za skolarce da se olaksa roditeljima spremanje djece za skolu.

ODGOVORITE