Бруно Из притвора на кардиологију

Бруно Батинић, којег су вечерас привели полицајци послије немилог догађаја испред Храма Христа Спаситеља у Бањалуци, пуштен је из притвора.

Република Српска 21.06.2019 | 07:28
Бруно Из притвора на кардиологију
Након тога је одвезен колима Хитне помоћи због, како је рекао његов адвокат Јована Кисин, задобијених повреда и проблема са срцем

Она истиче да је полиција у више аспеката прекршила закон.

– Батинића су задржали два сата након што је потписао прекршајну пријаву и није му био дозвољен несметан контакт с браниоцем. Издат му је прекршајни налог са новчаном казном за прекршај “непоступање по налогу службеног лица” – рекла је Јована Кисин.

 У служби Хитне помоћи нам је потврђено да је Батинић одвезен на Кардиологију. 

Подсјећамо, када су полицајци покушали да га легитимишу, Батинић је одбио да каже своје име и презиме, тражећи образложење због чега од њега траже да покаже личне документе.

Тада су му стављене лисице на руке.

Полицијска управа Бањалука је навела да је “ово лице вечерас око 19.40 на Тргу Бана Милосављевића у Бањалуци одбило да поступи по законитом наређењу полиције, а приликом лишења слободе пружао је активан отпор, те је један полицијски службеник том приликом задобио повреде”.

(Српскаинфо)

Коментари / 152

Оставите коментар
Name

Игор

21.06.2019 05:32

Ето Бруно па ти опет кад те заустави полиција, немој дати своје податке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грађанин рс

21.06.2019 05:55

Понашање Европе и лицемјерне међународне заједнице, која прећутно подржава терор, мафију и бахату власт, свемоћни представници Европске уније и међународне заједнице годинама су ведрили и облачили, доносили законе и смјењивали политичаре који им нису били по вољи, често их лажно оптужујући, док сада своју недоншчад, тиране и зулумћаре, не само да не кажњава већ их упорно подржавају, жмире на оба ока, праве се луди, прискачу у невољи и давају кредите како би се зло одржало на власти, купујући прљавим ММФ-овим и европским новцима наклоност поробљених грађана-робова.

Name

грађанин рс

21.06.2019 05:58

Кад би редом контролисали идентитет лица, настао би хаос, а и буџет би се пооправио казнама.

Name

Дудук

21.06.2019 06:17

Бруно се сасвим адекватно понашао у етносу у којој влада мафија и криминал. Ако хоћем боље, онда полиција треба да учествује да се власт збаци.

Name

МК

21.06.2019 06:20

Е САДА ГОСПОДО КАДА СЕ БРУНО ОБРАТИ АМБАСАДИ СВЕДСКЕ ИМА ПАПРЕНО ДА МУ ПЛАТИТЕ.ПА ДА СЕ НАУЦИТЕ ПАМЕТИ КАКО СЕ МАЛТРЕТИРАЈУ ЊИХОВИ ДРЗАВЉАНИ.

Name

Ре

21.06.2019 06:30

Тако је, српска РОСУ на делу. Исто као и са Русом на барикади.

Name

ре МК

21.06.2019 06:57

А извини, ста да плате? Цовјек одгурује руком слузбено лице. Ајд нека га додирне у Стокхолму, испендркало би га као пса, и њега и зену. Мало смо се ми погубили на тему полиције.

Name

Благоје

21.06.2019 07:01

Мене занима како би прошао у Америци да се овако понашао, пружао отпор и вријеђао полицајце!? Отишао у Шведску и мисли да је покупио сву памет овог свијета. А да су овдје све идиоти.

Name

Гардиста

21.06.2019 07:02

Игоре,а јесу ли теби тразили документа,ходас ли ти центром града,станес ли икад испред храма.Зар је забрањено разговарати са Озреном Пердувом,зар је забрањено у 18х сједити испред храма...?Дајте јавно објавите да је забрањено и због цега је забрањено,па је ли то полицијски цас,гето,ста је проблем.Дабогда те снасло исто сто и Давора Драгицевица,па ти онда сједи сам негдје на Мањаци,тамо те нико неце контролисати,свакако те нико не би ни подрзао,какав си сљам од цовјека...Срам те било!!!

Name

Посматрач

21.06.2019 07:20

Прво је полицајац ухватио њега за руку, о он је само смакео руку. Можда је полиција мислила на виртуелну повреду, пошто су већ дуго у виртуелном свијету, гдје гањају невине грађане а са криминалцима сурађују. То сам има у АЛАН ФОРДУ и овде гдје СУПЕРХИК отима од сиромашних да би дао богатима. ШТА СМО ДОЧЕКАЛИ, ЈАД И БИЈЕДА!

Name

Ре

21.06.2019 07:22

У Сведској би јос горе просао. А у Америци да не прицам. Код нас мисле да могу радити ста хоце.

Name

ре благоје

21.06.2019 07:28

У Америци те никад неце полицајац зауставити и легитимисати осим у саобрацају кад возис кола и крсис саобрацајне прописе.Ово је незамисливо у УСА.Зивим у УСА 20 год и никад ме полиција није заутсваила и легитимисала. Из циста мира градјане ни у једној нормалној земљи полиција без разлога не легитимисе и примјењује силу.Овде се ради о тиранији и страху резима од народа.Свуда у нормалним земљама полиција и институције дрзаве слузе народу а у РС они су слузби мафије и тиранији.Полицајци су добили незахвалан задатак да застрасују градјане.Страх их је окупуљања јер се пласе да би окупљања могла постати масовна и да народ на улици покуса да сруси тираниију ,то је и једини нацин да се тиранија сруси.изборима су купљени и намјестени само улица мозе срусити тиранију и мафију,тога је тиранија свјесна и зато гледамо овакве сцене застрасивања и нападе на пролазнике и туристе

Name

Ре благоје

21.06.2019 07:30

Па видио си да се у америци ако не заустави на знак полиције , та иста полиција без упозорења пуца.колико је досад убијено.ал то смрадовима не смета.

Name

Ре Градјанин РС

21.06.2019 07:31

Каква црна Европа кад нисмо ни близу ње? Имас само једну опцију у РС и БИХ да се иселис па онда полиција нема кога да хапси. Па нек зиве гњиде од 700 км док им тата узима 10000 плус син и остала породица , а ови са 700км морају до Агапеа да оправдају плату .

Name

Па

21.06.2019 07:32

У БЛ нико није званицно објавио ванредно стање,којw дуго траје.

Name

бруно бруно

21.06.2019 07:37

отиђи у ту демократску њемацку па недај документа полицајцу .... бит'ће ти леђа мекша од стомака .

Name

РЕ ИГОР

21.06.2019 07:40

Глупи мајмуне, цовјек зиви у културном свијету и зна правила боље од тебе. А то сто овдје нема закона вец репресија против неистомисљеника то је проблем.

Name

Ре@игор

21.06.2019 07:43

'ајде не лупетај молим те. Значи ако је одбио да да легитимацију, да треба кичму да му сломе. На Западу не сме ни да те легитимисе без разлога. А ове твоје сељачине у плавом би ја поваљао за 2 минута, само да скину значку. Сакрили се сељачине иза значке и сада глуме силу, дочекали својих пет минута. Јадно и бедно. Када наиђу на неког јачег криминалца обарају главе к'о неке пиздурине

Name

Мицана

21.06.2019 07:46

Изгледа је дошло време да полиција када жели да некога легитимише прво мора да се обрати његовом адвокату са молбом ........ма дајте . А кад оду у иностранство онда сва правила науче , само изгледа не знају да и код нас постоје нека правила само одавно их нико не спроводи па људи мисле да овде могу бахато ...фуј за све новопочене Европљане. Поштуј туђе али поштуј своје на првом месту.

Name

Види се

21.06.2019 08:15

Што ће њима подаци од овог господина? Виде га први пут, па су закључили да је опасан, сумњив? Јел се то тако ради, учи на факултетима безбедности, полицијским академијама? Који је циљ узимања података?

Name

ре Игор

21.06.2019 08:28

Јеси ли ти Игоре Додиков мали.

Name

израелац

21.06.2019 08:30

ових пола ликова што коментаришу никад нису нит хапшени нит провођени... ај да видим вас паметне па кад цас заустави полиција да јажете нећу, недам документа ил опирете се хапшењу... ви стварно сте ко мала дјеца, смијешни сте... највећи криминалци се не опиру полицији кад их ухвате камол неки обичан чојек

Name

омладинац

21.06.2019 08:35

немас се ти ста пуно питати који је циљ узимања података, фино показес документе и ријесиси све проблеме или добијес по туру као овај господин :Д

Name

ре Мицана

21.06.2019 08:46

Који је мотив полицајаца да на улици заустави и легитимисе и пре всега задрзава пролазника,узма његово драгоцјено вријеме .Нема нико право да те задрзава и легитимисе осим ако ниси крсио закон.Полиција нигде не легитимисе пролазнике ,не прави црне спискове непијатеља и противника власти .Морате то схватити .Зивимо у 21 вијеку у цивилизованој Европи а доле изглада народ јос увјек тавори у страховлади и репресији и онда се питате засто људи бјезе из тог логора

Name

Ре

21.06.2019 09:04

Ништа он урадио није, него је још једном потвржен брезоблазлук те полиције коју ја не могу назвати нашом , а ни српском. То њихово легтимиссње зна ићи и до пет пута дневно, гдје вам без разлога прегледају на улици ствари пред људима.: ,,шта имаш у ђжеповим, шта ти је у тој прегради , гдје си кренуо? “ И све то раде са крајњим брезоблазлуком, да би ти помом као рекли ,,хвала, довиђења“, на шта им никада не одговорим. Свагдје их има више него, тамо гдје би требало да јесу. То је олош који ради испред апарата и хунте, који добро зна гдје се највећи криминал одвија, ал то што раде је у 70% случајева глума. Оно јуче је брука свакога ко воли свој народ за разлику од оних који су овај народ опљачкали и оцрнили пред свјетом. РС је окупирана мафијом и у ропству је.

Name

Ропе

21.06.2019 09:04

Који глупаци бране став полиције, ако се зна да је обавеза пунољетних лица да морају показати лицна документа на увид, ако их полицајац затрази. Многи коментари говоре колико је глуп народ. Ако мислите да сте у праву, наставите тако, лаксе је с вама манипулисати.

Name

Дошен

21.06.2019 09:19

Банда је то и знају веома дрско да ,,легтимишу“. При томе вас потајно провоцирају, да би вас навели на отпор. Ово није полиција коју народ поштује и не могу да их поштујем, јер они више уважавају велике криминалце који индиректно убијају народ. Ово је фашизам, јер има све елементе фашизма. Прошао сам доста држава и никада нисам био легтимисан, док овдје вам то раде по наговору неких њихових пајтоса којима не одговарате јер као грађанин не уважавате мафију.

Name

Анка

21.06.2019 09:35

Сви ми знамо зашто су га легтимисали и да је оно стратегија растјеривања грађана који не желе у својој земљи даиве и глуме да живе, а знају шта се дешава. Оно је наводно легтимно легтимисање, ал хоћете ли још десет снимака од претходних дана да видите како људима бране пролазак, који није члан пзд, а и да јесте, каква је то забрана.

Name

Поскок

21.06.2019 09:38

Немој те да се лозите на Додикове полтроне који су плацени да позитивно о њему пису и пљују ове који зеле демократину,пустите провокаторе,вец схватите да је полиција постала криминална организација,и људи којима се не смије вјеровати

Name

Зис

21.06.2019 09:50

Ја висе дизем руке од свега, ово матлетирање народа је узело маха то висе бог не заустави осилили су се мафијаси власт је у њиховим рукама насе је да будемо послусни и вец се узивљавам у то.

Name

за Благоја

21.06.2019 10:00

Благоје, ја не знам како би Бруно просао у Америци,али знам како би просао у Аустралији. Да га је као пјесака уставила аустралијска полиција и да су тразили ИД прво би објаснили Бруни,засто то раде,затим да је Бруно рекао да се зове Доналд Трамп и да зиви на тој и тој адреси,јер није у Ау обавезан ни имати ни носити ИД(лицне карте не постоје),пасос не мора имати и не треба имати ако не путује ван Ау,дакле,Бруно у овом слуцају Доналд њима казе ја сам Доналд Трамп,а тај полицајац укуца име и Презиме у свој компјутер и види има ли на тој адреси Доналда-Бруне. Ако има све је у реду ако нема,онда полицајац казе,"господине на тој и тој адреси не постоји особа са тим именом и презименом,будите љубазни и казите нам своје име,то вас питам из тог и тог разлога" А ти Благоје ,немој да прицас глупости ста је по свијету јер ти то не знас. И да,Благоје,за свако заустављање и возаца,полицајац кад придје ауту љубазно поздрави и казе "редовна контрола на алкохол,дрогу итд",с'тим сто је на том путу 500 метара прије контроле,ознака да је полицијска контрола. Зато Благоје тисина,не брани битанге и неписмене јаднике,кад немас ни знања ни образовања.

Name

Коло

21.06.2019 18:19

Да се баве криминалцима неби имали времена да злостављају обичне људе

Name

Директ

21.06.2019 19:42

Ови сто казу да је полиција на Западу исто остра, јесте, али они имају боља правила. Не мозе свако да се бије тамо! На ста би то лицило?! Морали би физицки напасти сваког кога затекну без лицне карте. Тамо систем постоји, док овдје систем се злоупотребљава много, а полиција оцигледно бије кога хоце. Довољно је само да казу да је неји прузао је отпор и тако се оправдају за батинање и батинасење. Закони су нам недорецени, а дрзава тј. акруелна политицка гарнитура на власти веома покварена. Потребна је реформа полицијских закона.

Name

Лупетања

21.06.2019 20:51

Полицајац мора показати значку или легитимацију и мора навести разлог легитимисања што овдје није био случај. ЗАКОН О ПОЛИЦИЈИ И УНУТРАШЊИМ ПОСЛОВИМА (“Сл. гласник РС”, бр. 57/2016 и 110/2016 ИИИ – ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ У ПРИМЈЕНИ ПОЛИЦИЈСКИХ ОВЛАШЋЕЊА Идентификација полицијских службеника Члан 24 (1) Полицијски службеник има службену полицијску легитимацију и полицијску значку коју издаје директор. (2) Полицијски службеник је обавезан да се прије примјене полицијских овлашћења идентификује показивањем службене полицијске легитимације и/или полицијске значке. (3) Уколико полицијски службеник примјењује полицијско овлашћење у униформи, није обавезан да поступи на начин из става 2. овог члана, осим у случају када то од њега изричито захтијева лице према којем се примјењује полицијско овлашћење. (4) У изузетним случајевима, када идентификација из ст. 2. и 3. овог члана може угрозити безбједност полицијског службеника или другог лица или довести у питање постизање законитог циља који оправдава примјену полицијских овлашћења, полицијски службеник може лице према којем предузима полицијска овлашћења упозорити ријечју: “ПОЛИЦИЈА!” или одгодити идентификацију. (5) По престанку околности из става 4. овог члана, полицијски службеник се идентификује показивањем службене полицијске легитимације и/или полицијске значке, ако за то постоје услови. Легитимисање Члан 32 (1) Легитимисање је службена радња коју предузима полицијски службеник ради провјере идентитета лица. (2) Легитимисање се врши усменим обраћањем лицу које треба легитимисати, захтјевом да покаже и преда на увид полицијском службенику личну карту или путну исправу. (3) Изузетно, провјера идентитета може се вршити и помоћу других јавних исправа са фотографијом, као и помоћу лица чији је идентитет провјерен. (4) Полицијски службеник овлашћен је да изврши легитимисање лица према којем примјењује полицијска овлашћења, као и када је то потребно ради обављања полицијских послова и задатака. (5) Полицијски службеник упознаје лице о разлозима због којих се врши провјера идентитета. (6) Када је неопходно, провјера идентитета укључује и провјеру боравишта или пребивалишта.

Name

Мањаца

21.06.2019 05:33

Највисе сто се мозе уцинити је да узме Сведског адвоката, тузи МУП, полицајце понаособ и РС. Ова бл адвокатица це по обицају да заступа обје стране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све

21.06.2019 06:43

Да треба се цувати адвоката јер и они су цланови владајуце мафије,јако су корумпирани.најбоље да узме сведског адвокта и тузи МУП пред судом за људска права у Стразбуру јер ово је оцито крсење људских права и слобода

Name

Горан

21.06.2019 06:49

Чуј дошао на одмор он непоштује закон и државу што ово није у шведској урадио па видио како би прошао дошао да провоцира

Name

Ре

21.06.2019 06:50

ТО НИЈЕ ОБИЧАЈ, ТО ЈЕ БРАТЕ ПРАВИЛО, ПАРНИЧНИ ПОСТУПЦИ СЕ ВОДЕ ДА БИ АДВОКАТИ АБНОРМАЛНО ЗАРАДИЛИ, ШТА РЕЋИ КАД ЗА РАЗВОД БРАКА УЗИМАЈУ 2.000КМ , А МОЖЕ И У ЕВРИЋИМА.

Name

Са лица мјеста

21.06.2019 07:02

Одједном су изашла четворица полицајаца, по двојица су ишла са роковником и почели су легитимисати. ОНИ СУ ИШЛИ НАМЈЕРНО ДА ПРАВЕ ИНЦИДЕНТ, КАО И ПРЕТХОДНИХ ДАНА, СВЕ У ЦИЉУ ЗАСТРАШИВАЊА И РЕПРЕСИЈЕ. У ТО СВРХУ СУ ОКЉУЧИЛИ И ПОЛИЦАЈЦА СА КАМЕРОМ КОЈИ СНИМА НАРОД. БАНДА!

Name

Ре Све

21.06.2019 07:24

То је само теби оцито. Мени је оцито да цовјек није дао легитимацију сто му је законска обавеза било гдје у Европи, и оцито је да је гурнуо полицајца. То је веома озбиљан прекрсај.

Name

Сумњиви Горан

21.06.2019 07:42

Ма да, баш је провоцирао и вјероватно је сумњиво изгледао, зато су га онако мучки заскочили. Ајде молим те и сами сте свјесни глупости које МУП чини, ови поступци показују немоћ, ништа више.

Name

Цццццццццц

21.06.2019 07:43

Ре ГОРАН КОЈИ ЗАКОН КО ДА ПОСТУЈЕ ГДЈЕ ТИ ВИДИС У ОВОЈ ДРЗАВИ ЗАКОН.ЉУДИ СЕ УБУЈАЈУ КИ ЗЕЦЕВИ НИКО НЕ ОДГОВАРА А ЗАКОН ЈЕ ЗА ТЕБЕ ДАТИ ЛИЦНУ К. ПИСЉИВУ.ПИТАМ ТЕ КОЈИ ЗАКОН ГДЈЕСУ МИЛИОНИ РС ГДЈЕ БОБАР БАКА,БАКА СРПСКЕ,ФАРМАЛАНД, Р РЕЗЕРВЕ НИКОЛА ТЕСЛА,ТЕДЕРИ КУРЦЕВИ МИЛИОНИ ПРОИТЕРИ ИРБ КРЕДИТИ ДЕСЕ ПЕРСЕ ,ПАПЦИ ,ГОРАНЕ ДАЈ ЗАОН ДА СЕ ПОСТУЈЕ ДА СЕ ОВО ИСТРАЗИ ЗАКОН КОЈИ ЗАКИН.КОЊУ СЈЕДИ У ОПСТИНИ У МУВАЈ ЈИС ДОК МОЗЕС.УХЉЕБУ НЕРАДНИЦКИ

Name

ре ре

21.06.2019 08:05

Не ово је оцит напад полиције на мирне градјане пролазнике и прекомјерна употреба силе у коме су цовјеку нанесене озбиљне тјелесне повреде,угрозен зивот и унистене лицне ствари.Једини мотив ницим изазваног напада од стране полиције је тај да је полиција сматрала да је тај пролазник неистомисљеник и критицар владајуце гарнитуре,због тога су и присли пролазнику са намјером да га малтретирају и изазову инцидент

Name

Боки

21.06.2019 08:11

Мозе да узме адвоката одакле хоце помоци му неце.Нигдје на свијету нема право да се пруза отпор полицији било засто па и за идентификацију и давање докумената на увид.То сто он мисли сто је дрзављснин Сведске па мозе да неког зеза прерацунао се.Мозес да будес дрзављанин цији год али закон земље у којој се налазис морас постовати.А ви писите ста хоцете он је добро и просао.

Name

ре

21.06.2019 08:37

Нигде у свјету полицаја те неце зауставити из циста мира.Полицаија нема право да уземирава градјане осим ако не цине несто супротно закону,тако је то у цивилизованим земљама. У тоталитарном недемократском друству где полиција проводи терор над народом сваки градјанин је дузан и има морално право да прузи отпор и брани слободу

Name

Ре

21.06.2019 08:40

Боки, миран боте, њииииииииииха.

Name

Директ

21.06.2019 19:59

Ови резимски ботови сто подрзавају полицију, макар и убијала народ, цесто се позивају на Запад, кад им то одговара, само заборавили су да спомену да на Западу вазе правила јаца. У Америци нпр. полиција казе која су ти права, док ови наси само бију. Ту је разлика измедју нас и њих. Нас полицијски апарат је највеца мека у Европи и сире, за разне злоупотребе, од којих је једна и такозвана "задесна смрт". Закони су нам такви да и пред камерама полиција се мозе извуци лако и неказњено, док зртва мозе бити и криминалац. Ово је само јос један од разлога, у низу разлога засто нам је пријеко потребна реформа полицијских прописа.

Name

Ратник

22.06.2019 21:59

Зивим у Астрији 30 година,дузност сваког градјанина је да посједује код себе лицну карту.Полиција има право свуда и на сваком мјесту да контролише Идентитет сваког лица

Name

Бања Лука

21.06.2019 05:34

Ово је брука и срамота града..полиције..ентитета..дрзаве...додика.. Па онај уби цовјека на куцном прагу у будзаку(сета с пистољом улицом)ови обицне градјане и то 6 на једнога ухапсисе сто није имао или им није показао лицну карту зато сто је разговарао с једним од цланова правда за давида..... БРУКА И СРАМОТА......ФУЈ...ПОЛИЦИЈО..ФУЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгце

21.06.2019 06:20

Идиоте тај сто је убио цовјека у Лазареву је ухапсен у року од сат времена сто нема никакве везе са овим,овдје је цовјек досао свјесно да трази проблем,сто полиција не хапси десетине хиљада сто пролазе центром људи нормално сетају али има групица која свјесно провоцира полицију из дана у дан све их треба похапсити и протјерати из РС.

Name

Гардиста

21.06.2019 06:48

Драгце,а сто је цовјек свјесно досао да трази проблем.Сто је мозда стајао са Пердувом?Зар је то забрањено?Зар је забрањено доци пред храм и питати ста се то десава?Дабогда и због тебе овако стајали...додусе,какав си цовјек,цисто сумњам да би за тебе ико и стајао!

Name

реално

21.06.2019 06:55

Реално је да не причаш рационално, јер ти мршња избија из сваке написане ријечи. Па што мене полиција и осталих стотину хиљада грађана не ухапси? Зашто? Зато што не правим проблеме, што не одбијам наређење полиције, што полицини дам документа на увид.

Name

не ремсе

21.06.2019 07:11

Беаво Драгце одлицан коментар нека се види да у овом граду не мисле сви као дивљаци. Полиција трази лицну карту а свако пунољетно лице је дузно да је ИМА И ПОКАЗЕ. Јос је дотицни господин страни дрзављанинкоји је досао да он показе како се то тади тамо код њих. Све по закону таман да је мој покојни отац. Зивјела Српска!

Name

Ре Реално

21.06.2019 07:20

Ма ти си заостала сељацина сљегла однекуда коју су убиједили да је диктатура посве нормална ствар.И јос типкас кобајаги цирилицом да би несто доказао,а најбоље би било да се забијес у неку библиотеку и останес у њој пар година док се не опаметис.

Name

Ре

21.06.2019 07:30

Драгче, ботино јадна, данас си се активирао, синоћ те није било ни тебе ни твојох пајдаша, можда је нестало сендвича, или сте и ви остали мало затечени случајем па нисте могли смислити неку глупост. НЕЋЕТЕ ДУГО ЈОШ!

Name

ратко

21.06.2019 07:50

полиција има овластење да легитимисе, показес лицну карту или који други идентификациони документ, они упису, изврсе провјере, и свако својим путем, културно и цивилизовано. Ако одбијес да показес лицну карту, заврсис у бајбукани, то је процедура у свим земљама свјета, нема ту расправе, досао овдје да глуми битангу

Name

ре Ратко

21.06.2019 08:32

Није истина .у цивилизованим земљма полиција не легитимисе и узнемирава пролазнике без икаквог разлога.Само ако си урадио несто супротно закону онда полиција мозе да придје пролазнику.Ово сто се ради доле лици на диктатуре и полицијске дрзаве где полиција свим средствима застрасивањем,пребијањима,хапсењима,казнама брани диктатора и његов резим

Name

КАНАДА Ре, Ре РАТКО

21.06.2019 11:14

Потпуно си у праву . У Канади нигдје не мозес видјети полицајца на улици а камоли да легитимису било кога али зато кад затребају ту су за минут И да ти помогну И да те застите И да ти се осмјехну И поздраве. Наравно, да не постоји ни обавеза носења лицних докумената ради идентификације. Ови сто пису да је то сто ова мафијаска полиција ради нормално никада нису ни изасли из својих торова . Ионако је јасан разлог због цега тако коментарису ову невидјену тортуру.

Name

Дракче мајмуне

21.06.2019 12:37

Да полиција ради свој посао спријечила би убиство,сад је касно,немој да их правдаш.

Name

ре за све коментаре

21.06.2019 13:40

Ма да Америцки полицајци прво пуцају па онда тразе лицну карту а ви паламудите о некој репресији. Немате ви појма ста је репресија.

Name

Директ

21.06.2019 20:09

Ре за све коментаре, Американци не тразе лицну карту од сваког. Тамо постоји (бољи) ред. Било би страсно (колапс) када би заустављали сваког пролазника на улици и тразили му лицну карту.

Name

Глас

21.06.2019 05:34

Колико се види на снимци,прије да су они гнијецили цовјека као да је сљива,а не људско бице.Цуј полицајац озлиједјен.То је могао и послије направити у станици да би имали оправдање за приводјење и казну коју је добио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Глас

21.06.2019 06:16

Па тако Лукацева стока поступа најлаксе је реци да су они зртве.Али има висе снимака који демантују полицијске лази.Слицан слуцај је био и са Станивуковицем када су слагали у извјестају да је остетио слузбено ауто.На крају је тузиластво одбацило пријаву

Name

Ре за побојицу

21.06.2019 07:41

Ало стòко.па вама је подметнуто само оно што појединцима одговара да се види.сто није објављено све од почетка.ј... вас лукац.е моји пилицари и сдсови ботови. Никад ви памети нећете имати

Name

Директ

21.06.2019 20:12

Зна народ цему је све Лукацева полиција склона. Имамо посла са резимом као из пакла.

Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

21.06.2019 05:35

Молим своје Приједорчане да када пођу у Бањалуку да наврате у ПУ Приједор да му ставе лицице како не би имао проблема са РОСИ бањалука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

21.06.2019 05:37

Такву будалу је требало добро избатинати..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милиција

21.06.2019 05:37

Полиција је поступила по закону.Да му је била Милиција јос би и батине добио.Види молим те неце да казе име и неце да показе документа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.06.2019 05:50

Не разумијес ти,дзаба,кад би ти неко цртао !

Name

Беспотребно

21.06.2019 05:52

Која јос полиција легитимисе људе без разлога ...ста мислис да мене од центра до стана сваки дан легитимисе 5 полицајаца,па само би вријеме потрисио на показивање докумената...прије неки дан на 20 км , 4 патроле полиције као контролису саобрацај и сви ме зауставе ... Ма дај

Name

Јбг

21.06.2019 06:03

Није ово ни близу титине милиције они јесу били строги али је земља била сигурна и нису постен и цестит народ мтлетирали. Постен народ је помагао и сурадјиво са милицијом кад се деси несто сто угрозава земљу и њене градјане. Сад кад несто помогнес будес и оптузен. Сто знаци да криминал цвјета тамо гдје је требало да раде постени и цестити људи.

Name

Вук

21.06.2019 06:13

Да ли је теби име Стаљин ? Полиција треба да хапси криминалце у власти који пљачкају српски народ, и који га уништавају, тако да за 20-30 година неће нити Срба преко Дрине.

Name

РАСПУЦХИН

21.06.2019 06:16

Да ли сте Ви сигурни у то што тврдите за "милицију"? И није ли ова полиција само насљедила ту милицију јер исти актери само настављају исту ону тоталитарну идеологију? Р. Српском владају преживјели припадници оног режима као и припадници служби и њихови биолошки и идеолошки насљедници.

Name

Озна

21.06.2019 06:29

Јес вала баш. Он нашао да се супростави органима који су на важном политичком задатку застрашивања грађана. Народ је гласао, неко је бројао гласове, власт је власт и до сљедећих избора народ има да шути и слуша.

Name

Ре

21.06.2019 07:13

Приватна полиција...ради шта јој газда нареди...

Name

Милиција Ре.ре

21.06.2019 07:16

Разумијем ја врло добро да ти не објасњавам.Онај ко не показе лицна документа,а дузан је да их носи,бице приведен....ради утврдјивања идентитета итд.итд.Ја овдје говорим о овом слуцају и то само о овом слуцају.Дузност сваког градјанина је да показе лицна документа на захтјев овластеног слузбеног лица и .Покусај друзе у било којој земљи реци полицајцу ста цети моја документа или сто ме легитимисес.Он неце стобом расправљати вец цети послати цобре или неке пуме или вец како се зову,да те приведу итд.итд.

Name

СтохолмМен

21.06.2019 07:35

А у којој си ти то земљи био и видио ово.Ово немна нигде ни у једној нормалној дрзави.да се не лаземо вецина вас није отисла даље од Градиске и лактаса.Полиција нигде не легитимисе пролазнике ,нигде.У ЕУ уопсте ниси дузан носити ИД нити полицја мозе да ти придје хапси и легитимисе без икаквог разлога.Да би ти полицајац у Свведској присао на улици мора несто да си згријесио

Name

РЕ Милиција Ре.ре

21.06.2019 07:38

Није истина ни једној нормалној земљи полиција не узнемирава и не напада из циста мира градјане пролазнике и туристе. Ово ста се доле десава је незамисливо у било којој нормалној дрзави

Name

знај

21.06.2019 07:45

Милиција не постоји, да је ваљало не би је ти И теби слични ставили у прошло доба.

Name

СРДЈО

21.06.2019 08:45

Цовјек има 60 - 70 година, и њих 5-6 га гњеце као сљиву ? Није то полиција, то су неки српски фасисти. Истренирало их да бију и туку старце. Не дао им Бог да се врати НАТО пакт у БЛ, народ би их побио као мале мајмуне

Name

Анте

21.06.2019 05:38

Правда за насег Бруну!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

21.06.2019 06:12

Правда за дида-Пеју!!!

Name

21.06.2019 07:04

Сачувај боже, шта смо доживјели, па се неко може питати зашто народ одлази из овакве земље и у свакој другој земљи је сигурнији и мирнији него у овој БАРИ пуној кракодила, толико их је да су почели и сами да се уједају

Name

Ре Анте

21.06.2019 10:52

Брунина мајка се звала Јевдокија, па немој да писес кад ниси у току.

Name

Перо

21.06.2019 05:38

Чуј полицајац повриједјен, њих осам на старца од 66 год. Срам те било Ба ја Луко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роттердам

21.06.2019 05:43

Тузно и рузно ! Каква је постала Р.Српска ?Па зар сест полицајаца напада старог цовјека?Каква легитимација,намјера је отјерати људе и недати да долазе у Бањалуку.Град терора СНСД и ЛУКАЦА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Закон

21.06.2019 05:43

Јебем и вас и ваш закон. Па знате ли ви кркани како се човјек приводи и ако је сто посто крив. Фино љубазно, лахано. Штакори седам вас обарате човјека да ставите лисице, засто лисице медједи, засто сила, човјека под мишку и лагано у ауто један полицајац, евентуално два. Грмаљи бојите се своје сјене, шта радите и треба да се бојите, да се усерете сваки дан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полицијо

21.06.2019 05:48

срам вас било,имате ли ви породицу,?Ста мислите да вама тако неко несто ради?Стидите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.06.2019 08:26

УДРИ БАГРУ ПОЛИЦИЈО, РУКЕ ТИ СЕ ПОЗЛАТИЛЕ.

Name

Директ

21.06.2019 20:17

Хапси Давидове убице и Додикове лопове!

Name

Xx

21.06.2019 05:48

Које лази о повреди полицајца. Има снимљено све. Њих неколико на једног дједа. Срамота за Бл и РС. Људи не смију сетати градом. Старци потенцијална опасност по РС. Убице и злоцинци на слободи. Страсна репресија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МГРАД

21.06.2019 05:50

Умјесто да је негдје са зеном на мору Бруно хоце да глуми фрајера па и прдекану тако је и заслузио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лукас

21.06.2019 07:40

Држи се мајмуне свог Мгминда и планине и кад силазиш у Бањалуку понеси л.к. и чланску књижицу.. или лижи дупе по Мркоњићу као до сад.

Name

резимска гамад

21.06.2019 08:07

цим сте поцели старе људе по улици туци нецете дуго... седам полицајаца на једног старца... ха ха

Name

Црква Босанска

21.06.2019 08:08

То ви из Мркоњица мислите да је одмор једино могућ на мору. Ајд ти у Сурјан па купи сијено и не коментариси овдје.

Name

Нико Никановиц

21.06.2019 05:54

Да ли је овај господо Цлан ПзД? Вјероватно јесте, треба доци у центар пазње и треба пркосити полицији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паметном довољно

21.06.2019 07:09

Јесте, профил његове супруге казе да је то тако.

Name

Ре Нико

21.06.2019 10:53

Па добро, јел зато оборен И приведен? Сто нису привели Лукацевог кума сто у Талији дрзи каталоге проститутки?

Name

Ратко

21.06.2019 05:59

Ова фотографија це постати најновија разгледница града. Туристицка организација има да профитира, људи це масовно похрлити у Б.Луку. Кад проради резервни састав мозда буде и бољих слика нпр. 12:1.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

21.06.2019 06:09

Изјава полиције,одбио да да ЛК,повредио полицајца.Па има снимак,види се све,питају га несто и исте секунде заврцу руку њих цетворица на неког деду близу 70 год.Нити се види да је прузио отпор,клекну му дрвосјеца на врат,остала троица стављају лисице,сила нема ста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦОСА НОСТРА

21.06.2019 06:15

СВЕ ДОК ЛУКАЧЕВИ БАНДИТИ И ДОДИКОВА ПРИВАТНА СОЛДАТЕСКА У ПЛАВИМ УНИФОРМАМА НЕ ПОСТАВЕ МИТРАЉЕСКА ГНИЈЕЗДА НА ЗВОНИК БАЊАЛУЧКОГ ХРАМА, НЕЋЕ СЕ СМИРИТИ. ОДОЗГО ИМАЈУ ПРЕГЛЕД НА НЕНАОРУЖАНИ НАРОД И ПУШКЕ НА ГОТОВС. КАД ЛУКАЧ КОМАНДУЈЕ, МОЖЕ СЕ ОЧЕКИВАТИ ОНО ШТО ЈЕ ХРАМ ЗАДЕСИЛО 1941. КАД СУ ГА СРУШИЛЕ УСТАШЕ. ОВО СУ НОВИ РУШИОЦИ И ЗЛОЧИНЦИ ПРЕМА ВЛАСТИТОМ НАРОДУ. ЗАНИМЉИВО ЈЕ ЋУТАЊЕ ЈЕФРЕМА А СВЕ ЈЕ ПОЧЕЛО ЦИНКАРЕЊЕМ НЕКОГ ЦРКВЕНОГ МИША У ПОЛИЦИЈИ ДА НЕКО НЕШТО ОМЕТА. ИМА ЉУДИ КОЈИ ПАМТЕ ДА СЕ ЈЕФРЕМ ГАДИО НА ИМЕ ДОДИКА 1997. ГОДИНЕ И ДА НИЈЕ ХТИО ДА ГА ВИДИ А КАМОЛИ ДА ГА ПРИМИ ЧАК НИ ДА СЕ РУКУЈЕ С ЊИМ. ДАНАС СУ ТО НОВИ ПАРТНЕРИ. А ЦРКВА НЕЋЕ МОЋИ ДА СЕ ОПЕРЕ ОД ОВОГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аб

21.06.2019 08:35

Подржавам. Ово је да се човјек добро избљује и исповраћа. Драги,једини и непоновљиви Гојко Стојчевићу,окрећеш ли се у гробу? Фуј за Додикстан и хунту.

Name

Сцорпио

21.06.2019 06:33

Ово им није било паметно. Има ли ико да паметно посавјетује Лукача?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

21.06.2019 08:29

Ето ти си паметан. Полиција це да ради свој посао и без обзира сто це страни плаценици јос висе гурати пара против РС. Зивјела наса РС и наса полиција.

Name

Сцорпио

21.06.2019 10:57

Зивјела Српска за коју сам се борио И надам се да це се овај народ ријесити дезертера И лопова. А ово сто су синоц пандури урадили може само ици у прилог сваком ко има исте зеље. А ти цувај кцерку или сестру да не заврси у куплерају Лукацевог кума. И пази да ти дјеца или неко твој не постане зртва инспектора дилера. Пууу мајку вам бандитску

Name

Директ

21.06.2019 20:20

Имам ја! Лукацу, хоцемо твоју оставку!

Name

Истина

21.06.2019 06:36

Полиција само ради свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.06.2019 07:16

Хапси, малтретира и дила...

Name

Ре Истина

21.06.2019 10:58

Зар њихов посао није друмско разбојниство, подводјенхе И диланхе.

Name

гаги

21.06.2019 06:39

А сто није показао документ,него је намјерно провоцирао а ови индијанци се спремили да снимају требало га је згазити и депортовати у Сведску па нек тамо глуми кабадахију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Закон

21.06.2019 06:53

да ли у Сведској смије да казе полицији да неце да показе.документе...ма иди бегај добро је просао

Name

Гардиста

21.06.2019 06:56

Ок,није проблем показати лицни документ.Али засто тразе да показе,који је разлог???Да га евидентирају као потенцијалног цлана пзд,да га имају у евиденцији,да му праве проблеме гдје год би се покусао запослити,да му не дају приватно ниста отворити,да су му сва врата закљуцана гдје год да покуца.Не мислим конкретно на господина из Сведске,него у глобалу,на све градјане сто стоје испред храма.Мислис ли да би га легитимисали да су га срели на лаусу,старцевици...у цему је разлика.Е то је проблем.Је ли и даље мислис да је то у реду?Срам те било

Name

Луд збуњен нормалан

21.06.2019 07:10

Кога полицију или Лукаца да у Сведској буде министар? СРАМОТА ово је знак засто народ бјези из ове РС

Name

СвеЦка

21.06.2019 07:10

Хвалим те Бозе, један нормалан коментар.

Name

Ре ГАГИ

21.06.2019 07:19

Зато што полиција није гестапо па да легитимише и хапси жидове и комунисте како хоће...тако се полиција понаша само у тоталитарним друштвима којим “управља“ диктатор-криминалац.

Name

За гардисту

21.06.2019 08:22

Једноставно у Њемацкој или Аустрији ти придју и казу (персонен контролле документен бите).Нико ти не објасњава засто тако да не прицате сваста.Мозе ти се деси да комплетан аутопут или цесту блокирају.Истјерају све ван и претрес и возила и лица.А ти пробај да му казес сто ме претресас.

Name

Ма дај...

21.06.2019 08:30

Какво легитимисање усред града, шта се жели постићи с тим? А и овај народ који све то гледа стојећи, бла, бла,..

Name

Правда

21.06.2019 06:44

Наша дужност је показати идентификациона документа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

21.06.2019 07:26

Апсолутно је наша дужност показати лична документа али и полицајац треба знати како се обраћа грађанима. Имао сам случај да сам , не знајући да се одржава засједање НС РС желио прећи преко платоа испред скупштине а полицајац ми се обратио сљедећим ријечима : "Ало друг , ку'ћеш ти?" Да ли знате колико ми је требало да се суздржим да га негдје не пошаљем?

Name

Рум плоцица

21.06.2019 08:01

И законска дузност полицајца је да саопсти разлог легитимисања. Стоји фино у Закону о полицији и унутрасњим пословима, цлан 32. став (5) "Полицијски слузбеник упознаје лице о разлозима засто се врси провјера идентитета.". Али ста вреди објасњавати крезубој неписменој Додиковој сељадији.

Name

знај

21.06.2019 08:43

На граничним прелазима, у рацијама, када је неко сумњив и на потјерници... Шта је овај господин од тога радио, био у ситуацији, па га легитимишу? Био ту гдје јесте, јел да да је због тога што је стајао у паркићу?

Name

Директ

21.06.2019 20:24

Апсолутно, и на сваком цоску. Сто висе докумената носите са собом, то боље. :)))

Name

Страх

21.06.2019 06:58

Који страх муп. а Од поздрава са групом,,, "правда за ДАВИДА" Како их само убијени студент прогања и мртви Давид јаци од..............

ОДГОВОРИТЕ
Name

То

21.06.2019 08:31

То је краткотрајно јер све је базирано на једној лази, а свака лаз кадтад изадје не видјело.

Name

Центар

21.06.2019 07:07

Дужност сваког грађанина је да службеном лицу ако тражи покаже идентификациони документ. Шта је ту тако чудно?у свијету свугдје нормално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.06.2019 11:00

Дузност полицајац је да наведе разлог легитимисања.

Name

Центар

21.06.2019 07:07

Дужност сваког грађанина је да службеном лицу ако тражи покаже идентификациони документ. Шта је ту тако чудно?у свијету свугдје нормално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицо

21.06.2019 07:42

Није нормално,додји у свијет да видис како ради и како се понаса цивилизована полиција у нормалним и уредјеним дрзавама

Name

Гоогл

21.06.2019 07:12

какве је повреде могао нанијети тај цовјек полицајцу матерети кад је одмах оборен наземљу...Багро ЛАЗИВА

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

21.06.2019 07:23

ре МК У тој земљи је полиција немоцна клинци их гадјају камењем сваста им раде отидји у Стоцкхолм и бице ти јасно иди путуј сведцком па xес да видис како тамо полиција пролази Ови наси назови полицајци све легетимису цим си близу цркве умислили људи да су бог и батина а да а по ком закону пису казне по цијем налогу је униформисана лица испред цркве ко је издао то нарадјење то је крсење лудски права

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

21.06.2019 07:23

Сест полиција премлацује старог цовјека који ниста није крив.Срамота!!!ИУбијају,млате,пљацкају усред Европе И ником ниста.Фуј Европска унија и њене институције!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пензионер

21.06.2019 07:32

Све ово што се догодило госп. Бруну је зато што је разговарао са Озреном Пердувом. Значи, Озрен је инкриминисана особа и као такав је "опасан"и с њим је забрањено разговарати. Ее, шта нам се све дешава! Опозицијо, РЕАГУЈ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јефрем

21.06.2019 08:28

Изадји једно веце владико цестити па види ста ти са народа раде. Пастир си нас и ми те таквог прихватамо ал владико,нека ми Бог опрости,ти си бас буквално себи утувио да смо ми овце.Ал стадо је сваки дан паметније и бези ти негде далеко,а када останес без стада ко си владико ,запитај се и помоли се свевисњем а ти најбоље знас ста он све види.

Name

Ре

21.06.2019 08:32

Не лупај ,који педер мозе бити опасан? Они су диивни као дјецојцице.

Name

Гоја

21.06.2019 08:14

Све ми је јасно али није ми јасно гдје је Драско Станивуковиц да се појави као Супермен са својих тридесет камермана и да спаси Бруну и разбаца ове полицајце као лонцице,јер се близе локални избори а такви му подухвати требају посто нема висе Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е Гоја

21.06.2019 08:32

Па реко му цаца да не смије ни прици правдасима.

Name

Прво

21.06.2019 08:31

су требали поставити упозорење да прилаз цркви забрањен или забрањено окупљање. па онда ко прекрси пријеци на легитимисање али у сред дана 10 полицајаца оборити једног старца и пред оцима цитавог свијета клецати на њему као да је терориста досао да побије 100или 200 људи.ПзД је добрим дијелом испунила свој задатак успјели су да испровоцирају оне који се осјецају кривима.Али ово је цисти доказ да влада једнопартијски систем и да опозиција постоји само на папиру. Поред оваквог дрзања опозиције ова власт це владати док је срба на овом простору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма да

21.06.2019 08:34

Попамтити ко су ови дротови па кад се власт промијени ногу има дати. Страним амбасадама послати снимке па да никад не добију посао негдје у иностранству ни да могу изаци из дрзаве. Никоме не требају силедјије бахате. Нека иду у брлог и шуму из које су дошли на годишњи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Када дођу по вас

21.06.2019 08:34

Једног дана миш је видео како сељак поставља мишоловку. Оде и то исприча кокошки, овци и крави, и сви му кажу: "Мишоловка је твој проблем. То се нас не тиче." Недуго затим у мишоловку се ухватила змија. У рано јутро, по још мрклом мраку наишла сељакова жена да испусти кокоши и змија је уједе.. Покушавајући да је излече, скували су јој супу од кокошке. Затим су заклали овцу како би почастили све оне који долазе да је обиђу. Онда су заклали краву, како би достојно нахранили госте на сахрани. А миш је све то гледао кроз рупицу у зиду и мислио о стварима које се, ето, никога не тичу

ОДГОВОРИТЕ
Name

за

21.06.2019 09:13

оне који неразумију лијепо објасњено!

Name

СРДЈО

21.06.2019 08:36

Ма, људи, није ово полиција, то су неке цкапи, само сто имају орузје и палије, инаце би им народ просуо ризу само тако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

21.06.2019 08:37

Ево читам ове поруке о лектимисању Живим у Сwе преко 20 год . И тачно је да те неће полиција на тргу / шеталишту/центру лектимисати. Али на дан утакмице када се игра неки дерби или када су неке демонстрације и када је степен сигурности повишен онда ће те лако полиција лектимисати и Ако пружи физички отпор надај се да ћеш бити савлданад. Мени се лично више пута десило када сам ишао према стадиону( хокеј и фудбал) да ме је полиција више пута зауставила тражила документе и претресла ме ..тражећи бакље ,штит за зубе и хладно оружје. Када сам их питао због чега ме лектимису и претресају одговор је био ( ду стицкер ут фрåн мäнгден) Прјеводу разликујес се од массе Мојим физицким изгледом и изгледом мојих другара Шведана који су такодер прегледани У очима полиције ми смо сумњиви да смо Хулигани и због тога смо конторлирани Свак ко живи у Штокхолму зна какви су дербију у Штокхолму Да је Господин Бурно био на било којем мјесту у граду сигурно неби се десило то што се десило зато што није имао или хтио да покаже личне документе и вербално био груп . Мјесто гдје му је Полицајац тражио исправе је већ дуже времена мјесто гдје се скупљају људи које је Ентитет /МуПРС-а прогласио прјетнојм за сигурност дрзаве/града итд. Тако сигурно да важе друга правила. 1312

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

21.06.2019 08:41

Ставио Бруно крагну као и Стнивуковиц. То им је модни детаљ хахаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

21.06.2019 08:47

Ако је овај човјек пружао активан отпор, онда ја не видим поред оба ока. На снимку се јасно види да су смотали човјека ко сајлу, никакав отпор он није пружао. А сад појачајте оне табле "Добро дошли у Републику Српску", ставите их на сваки километар пута, нек се зна како се понашамо према странцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стара лола

21.06.2019 10:03

Свака цаст Српска полицијо удри стоку да се пред смрт науци цивилизацији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

21.06.2019 20:27

(Не)цивилизација.

Name

Орган на путу

21.06.2019 13:52

Зиво ме интересује каква је ситуација са полицијским слузбеником који је добио повреде. Да ли је мозда (јос) у (зивотној) опасности. Врло радо бих га посјетио са заинтересованима (ако је јос у болници) ради активне подрске како би му подигао морал и дао снаге да се сто прије и сто боље опорави те несметано настави обављати своју (оцигледно) врло одговорну дузност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

21.06.2019 15:25

ОВО ЈЕ СРАМОТА НЕВИЂЕНИХ РАЗМЈЕРА...ЗАКОН ТРЕБА ПОСТОВАТ АЛИ У ОВОМ СЛУЦАЈУ НИКО ГА НЕ КРСИ...НЕВИДИМ ПРОБЛЕМ..ОСИМ У ИСТОМ ГОРЕ НАВЕДЕНОМ И НАТЕДЈЕЊИМА КОЈЕ ДОБИВАЈУ ОД???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са

21.06.2019 18:00

ЗАКОН О ПОЛИЦИЈИ И УНУТРАШЊИМ ПОСЛОВИМА ("Сл. гласник РС", бр. 57/2016 и 110/2016)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајловиц Небојса

21.06.2019 18:15

КУД ПЛОВИ ОВАЈ БРОД ??? Не само да му се мајка звала ЈЕВИДОКИЈА него је и мени МИХАЈЛОВИЦУ вјенцани кум!!! За тог цовјека спреман сам обје руке ставити у ватру. КУМЕ НЕ ДАЈ НА СЕБЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

22.06.2019 03:35

Полицију не волим од малих ногу али хајде да будемо реални, ако ти тражи документ даднес, уписе, настави даље. У чему је проблем има право да ти тражи документа и цао. Па замисли само да сваки градјанин кога Муријак покуша да легитимисе тако поступи и излази у новинама. Ма циркус живи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

22.06.2019 11:26

Да је полицији заиста било стало до лицне карте, не би га физицки напали, нанијели му тјелесне повреде и ухапсили га, вец би га испратили до мјеста гдје би показао идентитет и вратили га тамо гдје су га затекли.