Полиција трага за мотивом убиства

Полиција и даље истражује шта се тачно догодило у стану на Бежанијској коси где је Данијела Р. (36) повредила своју трогодишњу ћерку, а онда је бацила са четвртог спрата зграде, а потом исекла себи вене и скочила из стана, са 12 метара на бетон.

 

Србија 17.06.2019 | 13:10
Полиција трага за мотивом убиства
Полиција је обавила увиђај на лицу места и сада испитује очевице хорора на Бежанијској коси.

Како сазнајемо, Данијелин супруг, а девојчицин отац колима Хитне помоћи превезен у Земунску болницу јер му је позлило од шока када је сазнао шта се догодило. Он се рано јутрос вратио са посла, из треће смене, и затекао полицију и онда је сазнао за ужас који се догодио.

Наиме, полиција је у 8.20 сати јутрос добила информацију да је дошло до пожара у једном стану на четвртом спрату зграде на Бежанијској коси, и да су мајка и ћерка скочиле кроз прозор како би се спасиле од ватре. Међутим, већ по доласку на лице места, утврђено је да је истина другачија и још ужасније.

Очевици су испричали да су чули туп и снажан ударац и да су истрчали на терасу и да су тада на земљи угледали крваво дете.

Како сазнајемо, дете је у првим тренуцима, након што је бачено са 12 метара на бетон давало знаке живота, међутим убрзо је подлегло стравичним повредама.

- Жена је излазила на терасу, викала нешто неповезано, а потом поново ушла у стан, и пар минута касније изашла и скочила и она - рекао је очевидац за "Блиц".

Како је испричао, један од комшија покушао је да одговори жену од ужасне намере, међутим у томе није успео.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар