Мадона представила нови албум

Оне славе дуг и интензиван однос Мадоне и латино музике и културе, а певачицу поново приказују у светлу борбе за људска права.

Забава 15.06.2019 | 15:10
Мадона представила нови албум
МАДОНИН 14. албум интригантног назива "Мадам Икс" који је узбуркао јавност од тренутка када га је певачица најавила, представљен је у петак и обухвата 15 нових песама. Оне славе дуг и интензиван однос Мадоне и латино музике и културе, а певачицу поново приказују у светлу борбе за људска права.

Пре изласка албума објављени су синглови "Меделлин", "И Рисе", "Цраве", "Футуре" и "Дарк Баллет" који су, по зна који пут, показали музичку разноврсност "краљице попа". Током више од 18 месеци снимања у Португалији, Лондону, Њујорку и Лос Анђелесу, Мадона је сарађивала са продуцентским именима као што су Мирвајз, Мајк Дин, Дипло и други.

Певачица је открила да назив албума потиче још из њених тинејџерских дана.

Прочитајте још - Мадона заратила са „Њујорк тајмсом“: Због вашег чланка осећам се силовано

- Када сам са 19 година кренула у једну од најистакнутијих школа плеса у Њујорку, желела сам да се истакнем као одметник - рекла је Мадона. - Када су ме позвали на разговор да би ми рекли да морам да се придржавам правила како бих остала у школи, власница школе ме је назвала "Мадам Икс", као некога ко је непредвидив, мистериозан, ко свакога дана мења идентитет. Мадам Икс је плесачица, професорка, председница, домаћица, затвореник, ученик, мајка, дете, учитељица, часна сестра, певачица, светица и шпијун.

Садржај албума је у највећој мери инсипирисан Мадониним животом у Португалији. Као дугогодишњи фан фадо и морна музике, уживала је када су је локални свирачи позивали на наступе и забаве.

- Имала сам част да се састајем са музичарима из тих места, да будем инспирисана њиховом музиком, да допустим да она утиче на мене и тако су све ове песме настале - објаснила је Мадона.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар