''Енглези се увијек жале!''

''Увек су због нечега незадовољни!'' Председник УЕФА, Александар Чеферин је говорио о критикованој одлуци да се финале Лиге Европе игра у Бакуу.

Фудбал 15.06.2019 | 09:15
''Енглези се увијек жале!''
У мечу за трофеј другог по значају европског фудбалског клупског такмичења састали су се Арсенал и Челси, а стадион у престоници Азербејџана није био испуњен до последњег места.

"Енглези се увек жале, увек су због нечега незадовољни. Тако не помажу себи. Зашто смо играли у Бакуу? Па и тамо живе људи, знате, хомосапиенси. Они се нису бунили што је утакмица почињала у 23 сата по њиховом времену", рекао је Чеферин.

Он је додао да се италијански клубови сигурно не би бунили да су играли финале у Енглеској.

"Одлука о томе је донета пре годину и по дана. Да ли у Енглеској постоји модернији стадион од тог у Бакуу? Можда један... Требало је да видите како су изгледала лица људи у Азербејџану због тога што су угостили светске звезде. Ми морамо да развијамо фудбал свуда, не само у Немачкој и Енглеској. Шта би било да су у финалу играли Шахтјор и Зенит? Они би дошли на финале у Лондон, рецимо, и не би се бунили", истакао је Чеферин.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рес

15.06.2019 10:22

Чеферин шипац усташки,следеће финале у Приштини а медаље са заставом Косова да дјели Вучић на албанском јер је и Чеферин шипац “Чеферини” одбранио Тачиа и Харадинаја када су хапшени у Словенији.

ОДГОВОРИТЕ