''Englezi se uvijek žale!''

''Uvek su zbog nečega nezadovoljni!'' Predsednik UEFA, Aleksandar Čeferin je govorio o kritikovanoj odluci da se finale Lige Evrope igra u Bakuu.

Fudbal 15.06.2019 | 09:15
''Englezi se uvijek žale!''
U meču za trofej drugog po značaju evropskog fudbalskog klupskog takmičenja sastali su se Arsenal i Čelsi, a stadion u prestonici Azerbejdžana nije bio ispunjen do poslednjeg mesta.

"Englezi se uvek žale, uvek su zbog nečega nezadovoljni. Tako ne pomažu sebi. Zašto smo igrali u Bakuu? Pa i tamo žive ljudi, znate, homosapiensi. Oni se nisu bunili što je utakmica počinjala u 23 sata po njihovom vremenu", rekao je Čeferin.

On je dodao da se italijanski klubovi sigurno ne bi bunili da su igrali finale u Engleskoj.

"Odluka o tome je doneta pre godinu i po dana. Da li u Engleskoj postoji moderniji stadion od tog u Bakuu? Možda jedan... Trebalo je da vidite kako su izgledala lica ljudi u Azerbejdžanu zbog toga što su ugostili svetske zvezde. Mi moramo da razvijamo fudbal svuda, ne samo u Nemačkoj i Engleskoj. Šta bi bilo da su u finalu igrali Šahtjor i Zenit? Oni bi došli na finale u London, recimo, i ne bi se bunili", istakao je Čeferin.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Res

15.06.2019 12:22

Čeferin šipac ustaški,sledeće finale u Prištini a medalje sa zastavom Kosova da djeli Vučić na albanskom jer je i Čeferin šipac “Čeferini” odbranio Tačia i Haradinaja kada su hapšeni u Sloveniji.

ODGOVORITE