Јовић одушевио докторе, навијачи га зову Иван Драго!

Физичка спрема тема дана у Мадриду и дан после представљања Луке Јовића.

Фудбал 13.06.2019 | 17:26
Јовић одушевио докторе, навијачи га зову Иван Драго!
Читаву деценију су се у Реал Мадриду дивили перфектном фудбалском телу Кристијана Роналда, а сада када више њега нема у свлачионици - слична ситуација поновила се са Луком Јовићем.

Млади српски нападач постигао је договор са "краљевским клубом" и у среду је промовисан пред хиљадама навијачаи више од стотину фотографских објектива, док је највеће изненађење заправо настало на обавезним лекарским прегледима.

Како преносе шпански медији, медицинско особље било је запрепашћено Јовићевим невероватним нивоом физичке спреме и очигледно је да се налази у топ форми.

Већ сада је јасно да ће припреме одрадити без већих потешкоћа...

Поједини навијачи се на друштвеним мрежама чак шале да је Лука Јовић њихов Иван Драго, што је лик боксера ког тумачи глумац Долф Лундгрен у култним филмовима "Роки", а видећемо да ли ће се овај надимак "примити" и код ширег дела публике.

Занимљиво је да је 21-годишњи нападач током дана у Црвеној звезди често био критикован да има вишак килограма, као и да је прошле године у интервјуу за "Моззартспорт" открио да је чак тежи него у тим данима.

"Чуо сам и прочитао свашта, али ја никада нисам имао проблем са килажом! Никада! Грађен сам изузетно добро, са веома ниским процентом масти у крви и мишићима. Пазите сад ово: тренутно имам шест килограма више него у периоду када сам био у Црвеној звезди. Толико о тим причама о дебељку и вишку килограма", казао је тада Лука Јовић.

Од тада, утисак је да је Лука Јовић набацио још више мишића због чега све лакше решава "гурање" са противничким дефанзивцима.

Отуд и његов коментар од пре неколико недеља да је у дуелима са Интером и Челсијем коначно увидео да има квалитет да наступа у лиги у којој је "контакт игра" наглашенија, док би у Шпанији то тек требало да буде велика предност на његовој страни.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар