Jović oduševio doktore, navijači ga zovu Ivan Drago!

Fizička sprema tema dana u Madridu i dan posle predstavljanja Luke Jovića.

Fudbal 13.06.2019 | 17:26
Jović oduševio doktore, navijači ga zovu Ivan Drago!
Čitavu deceniju su se u Real Madridu divili perfektnom fudbalskom telu Kristijana Ronalda, a sada kada više njega nema u svlačionici - slična situacija ponovila se sa Lukom Jovićem.

Mladi srpski napadač postigao je dogovor sa "kraljevskim klubom" i u sredu je promovisan pred hiljadama navijačai više od stotinu fotografskih objektiva, dok je najveće iznenađenje zapravo nastalo na obaveznim lekarskim pregledima.

Kako prenose španski mediji, medicinsko osoblje bilo je zaprepašćeno Jovićevim neverovatnim nivoom fizičke spreme i očigledno je da se nalazi u top formi.

Već sada je jasno da će pripreme odraditi bez većih poteškoća...

Pojedini navijači se na društvenim mrežama čak šale da je Luka Jović njihov Ivan Drago, što je lik boksera kog tumači glumac Dolf Lundgren u kultnim filmovima "Roki", a videćemo da li će se ovaj nadimak "primiti" i kod šireg dela publike.

Zanimljivo je da je 21-godišnji napadač tokom dana u Crvenoj zvezdi često bio kritikovan da ima višak kilograma, kao i da je prošle godine u intervjuu za "Mozzartsport" otkrio da je čak teži nego u tim danima.

"Čuo sam i pročitao svašta, ali ja nikada nisam imao problem sa kilažom! Nikada! Građen sam izuzetno dobro, sa veoma niskim procentom masti u krvi i mišićima. Pazite sad ovo: trenutno imam šest kilograma više nego u periodu kada sam bio u Crvenoj zvezdi. Toliko o tim pričama o debeljku i višku kilograma", kazao je tada Luka Jović.

Od tada, utisak je da je Luka Jović nabacio još više mišića zbog čega sve lakše rešava "guranje" sa protivničkim defanzivcima.

Otud i njegov komentar od pre nekoliko nedelja da je u duelima sa Interom i Čelsijem konačno uvideo da ima kvalitet da nastupa u ligi u kojoj je "kontakt igra" naglašenija, dok bi u Španiji to tek trebalo da bude velika prednost na njegovoj strani.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar