Милосављевић потписао - не мрда из Малаге!

Српски репрезентативац формализовао је договор са клубом.  ЗВАНИЧНО: Милосављевић још две године у Уникахи! Више нема дилеме. . .

Кошарка 12.06.2019 | 16:26
Милосављевић потписао - не мрда из Малаге!
У складу са најавом, Драган Милосављевић (30) остаће у Уникахи бар још две године.

Искусни српски кошаркаш потписао је продужетак уговора аса клубом из Малаге и у њему ће наступати до 2021.

Иако је било приче о томе да су га звали Партизан и Бајерн, некадашњи капитен црно-белих прихватио је понуду клуба за који игра од 2017. године.

"Овим послом, Малага наставља да чува групу играча који ће наставити да носе њен дрес", саопштила је Уникаха на клупском сајту.

Оно што је најављивано сада је добило и званичну потврду - Драган Милосављевић је потписао нови уговор са Уникахом из Малаге у којој ће играти још две године. На овај начин је српски репрезентативац обезбедио себи играње у Малаги до сезоне 2020/2021.

На овај начин ће Гаги Милосављевић бити играч Уникахе најмање четири године. Стигао је у Уникаху у сезони 2017/2018, одиграо је укупно 71 меч. После прве сезоне адаптације, ове године је био један од најбокјих играча, а четврти је играч по броју минута одиграних код тренер Луиса Казимира. У просеку је прободио 21 минута и 31 секунду на паркету.

Мало по мало, Милосављевић је добијао све већу улогу, највише захваљујући доброј игри у одбрани. У четвртфиналу плеј-офа против Валенсије био је најбољи стрелац са 14,7 поена и играч који је највише провео на терену 27,36 минута у просеку.

Фанстастична је била она утакмица када је дао 28 поена и имао шут за три поена 6/7.

Сада када је овај посао завршен, Малага може да се посвети наставку прављења тима за следећу сезону.

У Уникахи су веома задовољни играма Драгана Милосављевића, који је стигао из Албе из Берлина 2017. године. Током читаве ове сезоне, био је стандардни члан стартне петорке и играч који је одиграо највише минута одмах иза Брајана Робертса.

Помињао се Милосављевић као могуће појачање Партизана, али је ипак остао у Уникахи и тамо ће играти у наредне две године.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар