Milosavljević potpisao - ne mrda iz Malage!

Srpski reprezentativac formalizovao je dogovor sa klubom.  ZVANIČNO: Milosavljević još dve godine u Unikahi! Više nema dileme. . .

Košarka 12.06.2019 | 16:26
Milosavljević potpisao - ne mrda iz Malage!
U skladu sa najavom, Dragan Milosavljević (30) ostaće u Unikahi bar još dve godine.

Iskusni srpski košarkaš potpisao je produžetak ugovora asa klubom iz Malage i u njemu će nastupati do 2021.

Iako je bilo priče o tome da su ga zvali Partizan i Bajern, nekadašnji kapiten crno-belih prihvatio je ponudu kluba za koji igra od 2017. godine.

"Ovim poslom, Malaga nastavlja da čuva grupu igrača koji će nastaviti da nose njen dres", saopštila je Unikaha na klupskom sajtu.

Ono što je najavljivano sada je dobilo i zvaničnu potvrdu - Dragan Milosavljević je potpisao novi ugovor sa Unikahom iz Malage u kojoj će igrati još dve godine. Na ovaj način je srpski reprezentativac obezbedio sebi igranje u Malagi do sezone 2020/2021.

Na ovaj način će Gagi Milosavljević biti igrač Unikahe najmanje četiri godine. Stigao je u Unikahu u sezoni 2017/2018, odigrao je ukupno 71 meč. Posle prve sezone adaptacije, ove godine je bio jedan od najbokjih igrača, a četvrti je igrač po broju minuta odigranih kod trener Luisa Kazimira. U proseku je probodio 21 minuta i 31 sekundu na parketu.

Malo po malo, Milosavljević je dobijao sve veću ulogu, najviše zahvaljujući dobroj igri u odbrani. U četvrtfinalu plej-ofa protiv Valensije bio je najbolji strelac sa 14,7 poena i igrač koji je najviše proveo na terenu 27,36 minuta u proseku.

Fanstastična je bila ona utakmica kada je dao 28 poena i imao šut za tri poena 6/7.

Sada kada je ovaj posao završen, Malaga može da se posveti nastavku pravljenja tima za sledeću sezonu.

U Unikahi su veoma zadovoljni igrama Dragana Milosavljevića, koji je stigao iz Albe iz Berlina 2017. godine. Tokom čitave ove sezone, bio je standardni član startne petorke i igrač koji je odigrao najviše minuta odmah iza Brajana Robertsa.

Pominjao se Milosavljević kao moguće pojačanje Partizana, ali je ipak ostao u Unikahi i tamo će igrati u naredne dve godine.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar