Мадрид, Мадрид, Мадрид...!

Увек ме питате исту ствар! Није сада време. . . ! Мбапеа изнервирали шпански новинари!

Фудбал 12.06.2019 | 16:07
Мадрид, Мадрид, Мадрид...!
Француска је синоћ без проблема тукла Андору (4:0) у квалификацијама за ЕУРО 2020, а шпански новинари после меча окупирали су салу за конференције и све ходнике на стадиону. Никога није занимало ништа око утакмице, само једна ствар - да ли ће Килијан Мбапе овог лета прећи у Реал Мадрид. Млади нападач Пари Сен Жермена једва се пробијао поред "досадних" новинара који су му само потурали микрофоне уз једноставно питање: Мадрид? Мадрид? Мадрид? Мбапе, Мадрид? 

"Само Мадрид, Мадрид, Мадрид! Сваког дана исто", добацио је Мбапе док пролазио у једном смеру, а онда у повратку чак био мало нервозан: "Молим вас"...

Килијан Мбапе синоћ је постигао 100. гол у каријери, 13. за репрезентацију Француске са којом је прошле године постао шампион света. Све то то урадио је до своје 20 године, па помама за овим момком никога не чуди. Већ смо писали јуче о томе: такве бројке, у тим годинама - о најважнијим трофејима да и не говоримо - нису имали ни Лионел Меси ни Кристијано Роналдо.  

Мбапе је на крају, немајући куд, ипак дао кратку изјаву која неће обесхрабрити навијаче Реала, јер суштински он ништа није демантовао: 
"Увек ме питате исту ствар, али заиста сада није време. Није време да причамо о Реалу док сам са репрезентацијом овде".

Погледајте гужву око Мбапеа синоћ: 



А онда и његову мајсторију против Андоре. Обратите пажњу, пријем лопте на око 40 метара од гола и само два контакта пре завршног "боцкања" преко голмана...



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар